Deze garage wordt beoordeeld met

4 reviews

5 sterren

 
1 (25%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
1 (25%)

1 ster

 
2 (50%)
1 van de 4 reviewers raadt deze garage aan.

, 05 december 2016

Goede ervaring met harrie van dijk (itt andere reviews)

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Hierbij wil ik ook graag mijn ervaring delen omtrent het autobedrijf harrie van dijk te klazienaveen. Ik was enigszins afgeschrokken door de recenties op anwb, toch hebben wij de moeite genomen om bij het bedrijf langs te gaan. Dit bedrijf is ons erg goed bevallen en ik vind het dan ook nuttig om een positieve recensie omtrent dit bedrijf te schrijven. Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben werden wij ontvangen met een kop koffie en stond de auto al klaar om een proefrit te maken. De auto stond erbij zoals hij op de website van de garage was omschreven. Wij hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt omdat de door ons aangeschafte fiat de beste prijs/kwaliteit (lees: kmstand/opties) verhouding had en dat we een goed gevoel bij dit bedrijf hadden (ook na het lezen van verschillende reviews op andere websites, anders dan anwb). De auto bevalt tot op heden nog uitstekend en wij zijn uiterst content met onze nieuwste aanwinst :)

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 november 2016

Agressieve verkoop

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Er werd snel op onze mails gereageerd en we besloten een proefrit te komen maken. In totaal wilden we die dag bij drie garages langs voor een proefrit en dezelfde dag nog beslissen. Bij Auto Van Dijk werd ons echter figuurlijk het mes op de keel gezet toen we aangaven, na de proefrit, naar elders te gaan maar diezelfde middag nog te bellen over ons besluit welke auto onze voorkeur had. Als we verder zouden kijken werd de auto direct 1000,- duurder. Dus nu beslissen of de prijs ging omhoog. Heel onprettig! Als je zo overtuigd bent van je auto is dat niet nodig. En als wij toevallig onze proefritten anders hadden afgesproken hadden we dus wel gewoon vergelijkingsmateriaal gehad. Na veel onprettig gepraat bleef de aanvankelijke prijs dan toch nog twee uur geldig. Wij denken dat de zoon zichzelf een heel goede verkoper vindt, maar wij vonden het alleen maar onprettig, onnodig en hielden een vieze smaak eraan over. Uiteindelijk hebben wij de auto wel gekocht. De alternatieven bleken namelijk minder goed. Daar hebben wij die druk nooit voor nodig gehad. Sterker nog, wilde mijn man er eigenlijk niet naar terug alleen om die zoon. Maar gelukkig treffen we die nooit meer in ons leven. En hun naam hebben we direct van de nummerplaat gehaald.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 april 2016

Mijn zeer slechte ervaring met deze garage

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Beste mensen, bij deze wil ik mijn ervaring met dit autobedrijf delen met jullie, om jullie de hoofdpijn, tijd en moeite te besparen. Ik zag eind feb. 2016 een occassion van ze op marktplaats staan en had wel interesse. Volgens hen verkeerde de auto in werkelijke top-conditie, geweldig nieuws dus! Snel contact gelegd via de mail en dezelfde week van Brabant naar Drenthe gereden (2,5 uur). Daar eenmaal aangekomen bleek dat er nog wat dingen moesten gebeuren aan de Audi A3 aangezien deze blijkbaar net binnen was vanuit import. De auto had geen APK, had een tal van lelijke deukjes en krassen, de mistlampen werkten niet en S-Line logo's ontbraken. Niets dramatisch, maar ik wilde dit allemaal hebben opgelost en er best voor betalen. Nadat we dus een prijs zijn overeengekomen hebben we een overeenkomst ondertekend. De afspraak was dat de wagen een week later bij me thuis zou worden afgeleverd, klonk allemaal natuurlijk erg goed! OK.. na 2,5 week staan ze voor de deur met de auto; Zonder APK, Zonder Logo's en geen enkel krasje en deukje weggewerkt. 2,5 week bezig, met wat? En dan verwachten ze dus dat je gewoon gaat lappen, zo niet, dan dreigen ze met 15 procent annuleringsboete! Om een lang verhaal kort te maken; Blijf gewoon weg van dit soort garages, vertrouwen betekent bij deze mensen echt niks.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 mei 2015

Erg veel spijt van mijn aankoop!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb hier een BMW 118D uit 2011 aangeschaft voor €13250,- Daarbovenop heb ik voor €500,- extra garantie bijgekocht. Alles was voor elkaar volgens de blauwe ogen van dhr van dijk. Niets is minder waar, lampen, lekke deur , audio, elektronica en nog veel meer problemen gehad. Beloven dat het geregeld wordt en dan de auto vasthouden voor 4 weken en zaken alleen gedeeltelijk oplossen! Bijbetalen voor garantie en achteraf meld meneer dat het om accessoires gaat en deze buiten de garantie vallen! Ik ben gedupeerd en klaar met dit bedrijf! Hij heeft prachtige auto\'s te koop maar is niet betrouwbaar!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf Harrie van Dijk op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Harrie van Dijk
Rigel 1
7891VH KLAZIENAVEEN
Drenthe
GPS: 52.7329864 / 6.9824423 lat/lng Plan route

Contact

0591 312258