Autobedrijf H.J. Mekkes

Aelderstraat 65 | AALDEN

(5)

Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Bmw

Deze garage wordt beoordeeld met

5 reviews

5 sterren

 
1 (20%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
4 (80%)
1 van de 5 reviewers raadt deze garage aan.

, 28 juni 2016

Slechte Garage Mekkes in Aalden

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Heel gemoedelijk had ik een mondelinge afspraak lopen dat zij voor mij op willekeuroge data banden zoude wisselen aangezien ik mijn velgen aan het opknappen was. Super trots bracht ik 2 velgen, helemaal gaaf, naar hun toe om de banden erom te leggen. Wat krijg ik terug... 1 velg volledig beschadigd aan de rand en op het midden nog een grote plek eraf. Beschadigd rot on het staal!! Het enige wat ik kreeg te horen is dat ik het wel bij kon stippen. Of de band er weer even afhalen. Die band moest er inderdaad af want ik moet de hele velg opnieuw sxhureen nog vrij diep ook. Er kan geen eens sorry vanaf of goh wat naar dat dit gebeurd is. Een tegemoedkomting ho maar! Ik raad iedereen aan die in dit dorp hulp nodig heeft met de auto eerst goed te googlen en zeker niet aan te kloppen bij dit bedrijf. Super zonde van je geld, voor zulke slechte service.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 mei 2016

Bedrogen!!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Afgelopen zomer heb ik een VW Polo uit 2010 bij auto Mekkes gekocht. Daarop heb ik mijn blauwe Golf TDI ingeruild. De eerste dag na de deal belde de heer Mekkes mij op dat u een misrekening van € 1000,- had gemaakt. Ik dacht nog: kan gebeuren, doen we niet moeilijk over. Dus de auto werd € 1000,- duurder. Na een week kreeg ik een motorstoring. Terug naar auto Mekkes en daar werd gezegd dat er een sensor is vervangen. Ook viel het ons op dat de auto erg naar links trok tijdens het rijden. Terug naar de auto Mekkes. Daar zijn mijn voorwielen omgewisseld. Nu trok de auto naar rechts. Weer terug naar de garage. Opnieuw werden de voorwielen omgewisseld. En opnieuw trok de auto naar links. Ik heb toen de auto in een andere garage laten nakijken, bleken er 3 versleten banden onder te zitten!!! Weer terug naar auto Mekkes. Ik had immers een half jaar garantie op alles (volgens auto Mekkes). Maar ik kreeg de banden niet vergoed, want volgens de heer Mekkes was er niets mis mee (hoewel er allemaal scheurtjes aan de binnenkant zaten en de banden schuin waren afgesleten). Opnieuw ben ik naar de andere garage gegaan en heb daar de banden laten vervangen en ondertussen zagen ze ook dat de auto uitgelijnd moest worden, aangezien het stuur scheef stond. Totale kosten € 210,- Een paar weken later strandde ik onderweg bij een garage met opnieuw dezelfde motorstoring dan in de eerste week dat ik de auto had. Bleek er een sensor kapot te zijn. 10 minuten werk om te vervangen. Terug naar auto Mekkes. Maar volgens de heer Mekkes moest de auto de hele dag blijven staan. Ik durfde de auto niet meer een hele dag achter laten bij auto Mekkes, aangezien ik geen vertrouwen meer had in dit bedrijf. Ik wilde wachten op de reparatie. Dit was volgens de heer Mekkes absoluut onmogelijk, dus heb hem maar weer ergens anders laten vervangen (kosten € 60,-). En tot overmaat van ramp belandde ik een paar weekjes later weer bij een garage met dezefde storing. Auto gecontroleerd. Conclusie is dat de roetfilter potdicht zat en moet worden vervangen. Gelukkig konden ze het roetfilter schoon branden. Kosten € 351,- Wel konden ze bij de garage vertellen dat dit probleem al een poosje gaande moest zijn en dat auto Mekkes dit had kunnen weten toen hij mij deze auto verkocht. Nu dachten we dat het in orde moest zijn, maar nu (mei 2016) opnieuw dezelfde storing. Mogelijk moet het roetfilter worden vervangen (kosten € 1500,-). Voor ons NOOIT NOOIT meer auto Mekkes.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 december 2014

Opgelicht

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Was al een poosje opzoek naar een leuke mooie auto, zag bij Mekkes garage in Aalden/Zweelo een mooie Seat Mii staan. Hij was jong (2012) en voldeed aan al mijn eisen. Ik mocht maar een klein proefritje maken, waarbij hij de auto open en op slot draaide. Een leuke auto, dacht ik zo, dus ik kocht hem en ruilde hem in voor mijn Ford K uit 2004. Eenmaal opgehaald kwam ik erachter dat er geen centrale deurvergrendeling opzat.. ook geen elektrische vergrendeling met afstandbediening.. Meneer Mekkes opgebeld, dit werd gelijk geregeld. Toch zat het me niet lekker, de advertentie uitgeprint en in de auto gaan zitten.. zat meer dan 3 kwart van de snufjes er gewoon niet op!! Geen licht metalen velgen, geen elektrische ramen, geen airbags, niets! Al snel hoorde ik van kennissen precies hetzelfde verhaal, zij hadden beide al een rechtzaak met Mekkes gehad. Aan de telefoon werd ik simpel weg af gewimpeld met dat ik maar beter moest kijken voordat ik een auto kocht. Dus na een dag slecht slapen gingen we erheen. Ik, mijn vader en een kennis van ons. Gelijk probeerde hij ons een VW UP aan te smeren, moest maar even 1200 euro bijleggen. Een aantal keren geprobeerd uit te leggen dat ik dit geld niet had maar meneer Mekkes bleef hierop doorsturen. Uiteindelijk dankzij de Kennis zijn volhoudendheid mijn geld en mijn Ford K terug gekregen, het volledige bedrag. Dit was erg netjes van meneer Mekkes en ik was welenswaar echt onder de indruk hiervan. Een fout van beide kanten, ook al had ik het nog met dhr erover gehad wat er belangrijk was aan de nieuwe auto en had meneer mij alsnog niet verteld dat dit er allemaal niet op zat. Later alsnog dezelfde advertentie zien staan met valse dingen erop, het zelfde verhaal met de andere auto's. Alles nakijken voordat je bij hem iets koopt.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 14 juli 2014

Zeer teleurstellend en oneerlijk

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Via marktplaats daar terecht gekomen om een tweedehands auto te bekijken. Voor de zekerheid nog gebeld of auto nog te koop stond. Eenmaal daar, auto bekeken en gevraagd om een proefrit. Na de proefrit wilden we de auto kopen, maar er was ondertussen een optie aangenomen op de auto door de baas die niet eens terplekke was en hij was telefonisch onvermurwbaar. Hij heeft grove taal gesproken tegen mijn man, waarbij hij zeer neerkeek op onze woonplaats Enschede terwijl we zelf daar niet eens vandaan komen. Maar om zo te praten en direct op confrontatie en ruzie uit te zijn hebben we gemerkt dat deze zaak in handen is van een zeer onprettig persoon die belust is op geld en macht en niet de normale omgangsvormen bezigt naar een klant toe. Personeel stond er onhandig bij, wisten er niet mee om te gaan maar waren duidelijk gewend dat als " de baas " het zegt, dat er niks meer tegen in te brengen is. Zeer dominant persoon met monddood personeel. Onverrichter zake weggegaan en misschien wel ontkomen aan een miskoop gezien de oneerlijke houding van deze " baas " . Doe er je voordeel mee. Overigens vantevoren gezocht op deze garage en alleen onderstaande beoordeling gevonden. Deze vinden wij dubieus. Vijf sterren gegeven?? Door iemand die - in april! - STIL komt te staan met een kapotte airco in een klein Drents dorp??? Ik zal nog net niet "meld misbruik" aanklikken, maar wij geloven zelf niet dat dat door een echt persoon ingevuld is. Maar wie weet. Niet iedereen hoeft hier slecht behandeld te zijn. Maar wij wel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 april 2014

Pech onderweg

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op vakantie in Drenthe kwam mijn auto tegenover garage Mekkes tot stilstand. De manier wij werden opgevangen en het probleem werd aangepakt gaf direct vertrouwen, en de volgende morgen kon ik met een vervangen airconditioning pomp weer verder, voor een acceptabele prijs.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen*
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren*
Banden monteren*
Velg reparatie*
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel
Groot schadeherstel
Schade taxatie
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen
Wasstraat
Interieur
Poetsen
Locatie Autobedrijf H.J. Mekkes op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf H.J. Mekkes
Aelderstraat 65
7854RP AALDEN
Drenthe
GPS: 52.7878023 / 6.71579 lat/lng Plan route

Contact

0591-372020