Deze garage wordt beoordeeld met

1 review

5 sterren

 
0 (0%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (100%)
0 van de 1 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 augustus 2016

Vriendelijkheid voor, is botheid na verkoop

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

We hebben een Fiat Multipla gekocht bij deze garage. Niet de goedkoopste en ook niet de duurste, zag er heel netjes uit en km nog onder de 200.000. De verkoper, de heer van den Broek eigenaar van de garage was vriendelijk en kwam betrouwbaar over. Zijn belangrijkste verkoopargument is de goede naam van zijn bedrijf. Dus als er iets achteraf zou zijn, zou die het netjes oplossen. We kregen geen garantie, wel een APK en hij zou 'nagekeken worden' kort na de verkoop zijn nog wat kleine dingetjes gemaakt als ruitenwisser achter en een reservewiel vastzetten. Zover zo goed. Ondertussen zijn we 8 maanden verder en zijn de reparatiekosten 3 maal hoger dan de aanschaf met flinke mankementen: Catalysator vernieuwd, middenpijp vernieuwd, versnellingsbak en koppelingsplaten vernieuwd, dynamo vernieuwd, banden vervangen en wielen uitgelijnd (stonden te ver naar buiten), koppelingskabel gebroken en benzinepomp vervangen. 5 maal wegenwacht pechhulp in 2016... We hebben de verkoper meerdere malen netjes gevraagd wat hij kon doen om ons tegemoet te komen. Hij kwam niet verder dan dat we hem langs moesten brengen en hij er zelf wel naar zou kijken. Dat we bijvoorbeeld langs de A20 in Rotterdam stonden met 4 kinderen achter de vangrail maakte hem niet uit. "dan laat je hem toch naar Roosendaal slepen." Bij elke mail of belletje om tot een oplossing te komen kregen we ditzelfde standaard antwoord. Natuurlijk kan de verkoper dit ook allemaal niet voorzien, maar wij als koper zijn wel flink teleurgesteld. Nog geeneens om het geld dat we kwijt zijn, maar al het ongemak. De wagen is bedoeld voor het werk en om in onze vrije tijd met onze kinderen op pad gaan. Ik heb de heer van den Broek gevraagd wat het nakijken heeft ingehouden, nu noemt hij de APK nakijken. Naar mijn weten is een kapotte catalysator of scheve wielen makkelijk na te kijken plus als hij zijn naam hoog wil houden hij best een voorstel kon doen, terugkoop of inruil. Maar nee, we hebben gewoon pech en als we het juridisch op willen lossen wenst de eigenaar ons succes en hoopt dat we rechtsbijstand hebben. Hijzelf is nergens bij aangesloten, geen Bovag, niks.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf C.V./d Broek op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf C.V./d Broek
Atoomweg 2
4706PN ROOSENDAAL
Noord-Brabant
GPS: 51.5389817 / 4.5001532 lat/lng Plan route

Contact

0165 553343

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat