Autobedrijf Buitenhuis

Ketelboetershoek 15 | APELDOORN

(2)

Deze garage wordt beoordeeld met

2 reviews

5 sterren

 
2 (100%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
0 (0%)
2 van de 2 reviewers raadt deze garage aan.

, 12 november 2014

Perfect

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ben voor APK keuring en onderhoud geweest. Dat is geheel naar wens en voor een redelijke prijs uitgevooerd. Prima garage dus!!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2014

Service en betrouwbaarheid

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik heb vorig jaar een 2de hands auto bij Buitenhuis gekocht(Volvo XC 70 2,5T 2005). Ik ben absoluut niet auto deskundig, dus ik had mij gewapend met ANWB koop adviezen, waarbij een Bovag garantie een belangrijke plaats innam(ik had ook nog naar info op internet gezocht en was maar 1 review (een positieve !)over de garage tegen gekomen). De betreffende auto zag er goed uit, maakte geen rare geluiden en reed goed(ik heb een proefrit gemaakt). Bovendien kreeg ik een een ongevraagde/"opgedrongen" inspectie en uitleg over de onderkant van de auto (op de brug): Geen olie en roest(nb de distributie ketting/riem was vernieuwd en bij aflevering zat er ook een nieuw stuurhuis in). Dus ik maakte mij op voor de "onderhandelingen" . Deze bleken uiterst kort te zijn. Ik kreeg niet alleen een prima inruilprijs voor mijn oude auto, maar ook werd het ontbreken van een Bovag Garantie(mijn leken-houvast!!!), kort gesloten met" Je krijgt een jaar of 20.000km garantie op reparatie en onderdelen' en dit kwam op de koop overeenkomst te staan. Ik zeg eerlijk dat ik mij achteraf afvroeg of ik niet te goed van vertrouwen cg te goed gelovig was geweest. Dit bleek niet het geval te zijn geweest. Niet alleen is de auto het afgelopen jaar een prima koop gebleken, maar ook werd de garantie belofte volledig waar gemaakt.Dit was gelukkig maar een keer nodig: Ongeveer een maand na aankoop kreeg ik panne. Achteraf bleek dit een kapotte bobine te zijn. Omdat ik dacht dat het te maken had met de LPGinstalatie, die ik had laten inbouwen, ging ik naar de betreffende garage terug. Toen het niets met de LPG te maken bleek te hebben, was een telefoontje naar dhr. Buitenhuis genoeg om eea als volgt te regelen: de nota werd op naam van Autobedrijf Buitenhuis gezet, ik betaalde hem en stuurde hem naar dhr Buitenhuis op en een week later had ik het bedrag op mijn bankrekening terug! Daarnaast is dhr Buitenhuis altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam(uitleggen en geruststellen) gebleken als ik hem belde(ik wist niet hoe iets werkte; ik werd gealarmeerd door een " infoscherm mededeling" ). Het afgelopen jaar heb ik vaak verzucht dat ik wilde dat de garage vlakbij Delft(daar woon ik) was, want dan had ik mijn ideale garage gevonden. Daarom ben ik voor mijn APK en kleine/10.000 beurt toch naar Almelo gereden. Een neef die voor de gezelligheid mee was en een echte kritische consument (op het achterdochtige af) is , was achteraf even positief als ik("de ideale garage !!!"). Kortom, wat mij betreft heeft Autobedrijf Buitenhuis als bedrijf en dhr. Buitenhuis als persoon op alle punten de 5 sterren meer dan verdient. Uiteraard kan ik iedereen deze garage voor aankoop, reparatie/service aan raden. Frank Johanns 12-11-2014 Delft

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf Buitenhuis op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Buitenhuis
Ketelboetershoek 15
7328JE APELDOORN
Gelderland
GPS: 52.2077237 / 5.980711 lat/lng Plan route

Contact

055 5421371

Speciaal voor jou geselecteerd

Verdien je garagerekening terug met een garagereview

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Sluit nú een Autoverzekering af met extra ledenkorting tot 17,5%. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je korting! Bereken je premie!

Autoverzekering
onderweg app.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. Je betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat