Soort bedrijf en merk(en)

Officiële merkgarage van:
Honda , Seat

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
1 (33%)

4 sterren

 
1 (33%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (33%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 maart 2015

Pas op...u bent gewaarschuwd

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Pas op...u bent gewaarschuwd Via internet heb ik de auto die ik zocht gevonden bij Adrie Jonk,ver weg van Venlo,dikke 200 km.maar je moet wat je merkt meteen dat je nooit de volle aandacht hebt,tussendoor tel.en praten met collega's Kort ritje gemaakt met de auto,en meteen de melding gemaakt dat de auto veel rolgeluid maakt Dat lag aan mij,je hoort de motor van de auto niet,dus hoor je de banden Auto gekocht voor bijna 13000 euro 4 jaar oud,met de belofte, als er iets is,kun je in Venlo naar de Honda dealer,dat is de garantie Week later de auto opgehaald,onderweg naar huis,een paar km gereden, tank leeg,de aflever beurt zegt dat de tank minstens half vol zou zijn veel banden herrie.In Venlo bij dealer laten kijken, zijn de banden gecupt,dat is een slijtage die je niet ziet Maar Adrie houdt zich er niet voor verantwoordelijk. eenmaal gekocht mag je doodvallen,en komen hun woord niet na,en kom je met een set nieuwe banden duur uit ik heb nog veel meer te zeggen maar kan niet in 1 review

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 mei 2014

Kwaliteit en hoge service, daar denk ik aan bij Adrie Jonk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een half jaar geleden kocht ik bij een autohandelaar mijn 2009 Seat Leon. Daar was helaas garantie tot de deur zonder service. Later bleek dat mijn distributie ketting moest worden vervangen. Hiervoor ben ik opzoek gegaan naar een echte Seat dealer en kwam bij Adrie Jonk uit. In samenwerking met Seat Nederland en Seat Dealer Adrie Jonk kon ik deze bij hun laten maken met een coulance regeling! (top) Het scheelde mij ruim € 150,- op de reparatie en op de volgende grote beurt kreeg ik 50% korting. Deze was ook nodig dus heb ik een paar weken later ook meteen bij hun laten doen. Net als bij de distributie ketting vervanging, kreeg ik bij de grote beurt ook een nette nieuwe vervangende auto mee voor die dag. Einde van de dag kon ik mijn auto weer ophalen en ik merkte meteen dat mijn auto ook lekkerder reed na de grote beurt, echt top werk!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 22 april 2014

Onderhoud

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wij zijn in het bezit van een Seat Ibiza uit 2005 die in 2008 is aangeschaft bij de Seat -dealer, Adrie Jonk te Zaandam. Na 13 a 14 maanden stonden wij met een lege airconditioning en je raadt het al, 12 maanden garantie. Adrie Jonk heeft het evengoed onder garantie voor ons hersteld. Klasse! Vervolgens laten wij gewoon de reguliere beurten uitvoeren waarbij, mochten er zaken tussen zitten die niet tot het reguliere schema behoren, dan worden wij hier keurig over gebeld. Niks op aan te merken dus. Over de laatste 2 keer ben ik minder te spreken, maar dat is reeds besproken met de dealer zelf die dit uiterst hoog hebben opgenomen. Het gaat hier meer over "schade" aan de auto die er voor het brengen nog niet zat. Het 1 kan je bewijzen en het ander niet. Dit blijft altijd een discussie waarin geen winnaars zijn. Voor ons is het een bewuste keuze om niet af te wijken van een dealerbedrijf. Immers, zij hebben de ervaring met het merk en weten om die reden dan ook waar ze op moeten letten. Adrie Jonk is al met al een prima dealer.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Autobedrijf Adrie Jonk Zaandam op kaart

Praktisch

Adres

Autobedrijf Adrie Jonk Zaandam
Kleine Tocht 25
1507CB ZAANDAM
Noord-Holland
GPS: 52.4307395 / 4.8095886 lat/lng Plan route

Contact

075 6590110