Auto Voskuilen B.V.

Lange Schaft 24 | HOUTEN

(221)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage
Merk specialist van:
Peugeot , Renault , Skoda , Toyota , Volkswagen

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend , Stichting Duurzaam Repareren

Over Auto Voskuilen B.V.

Uw Specialist in de Regio! Familiebedrijf en Autodealer al jaren een begrip in Houten en omgeving. Bij Voskuilen draait het om mensen.
Met de Voskuilen Voordeel familie heeft u het hele jaar door voordeel en korting. Bij een grote beurt gratis Pechhulp Europa.
Voor reparatie en onderhoud van uw (lease) auto. Haal en brengservice en gratis leenfietsen. Service en kwaliteit. Bij ons bent u gast! APK is €29,95 all-in.
Altijd overleg over de uit te voeren werkzaamheden en wij bewaren de vervangen onderdelen. Whatts-app service met foto's van de werkzaamheden. Voeg +31621485355 toe aan uw Whatts-app contacten en app uw afspraak door.
In onze showroom hebben wij meer dan 70 gebruikte auto's met garantie.

Deze garage wordt beoordeeld met

221 reviews

5 sterren

 
196 (89%)

4 sterren

 
19 (9%)

3 sterren

 
2 (1%)

2 sterren

 
1 (0%)

1 ster

 
3 (1%)
214 van de 221 reviewers raadt deze garage aan.

, 09 december 2017

Hulpvaardig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede garage en ze ondersteunen al jaren de Voedselbank Houten met een bus.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 december 2017

Hulpvaardig

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede garage en ze ondersteunen al jaren de Voedselbank Houten met een bus.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 december 2017

Vertrouwd

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Klantvriendelijk, duidelijke en vakkundige uitleg en reparatie. Een telefoontje als er iets gevonden is wat mogelijk een storing kan veroorzaken of indien de reparatie boven een vooraf afgesproken bedrag uit zal komen. ERond staat altijd een leenfiets klaar al verdienen die wat aandacht.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 december 2017

Persoonlijk, betrokken en goed.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De klantgerichte benadering en het vakmanschap straalt af van het hele bedrijf. De maatschappelijke betrokkenheid is o.a. duidelijk via bovenstaande foto.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 december 2017

Persoonlijk, betrokken en goed.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De klantgerichte benadering en het vakmanschap straalt af van het hele bedrijf. De maatschappelijke betrokkenheid is o.a. duidelijk via bovenstaande foto.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

eenmaal bij voskuilen wil.je nooit meer ruilen!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

De klantvriendelijkheid is er onovertroffen! Komen hun afspraken na en leveren kwaliteit met een dun prijsje

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Maatschappelijk betrokken bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wat me vooral aanspreekt dat ze, naast een prima autobedrijf, ook zoveel maatschappelijke betrokkenheid tonen. De sponsoring van de voedselbank (zie foto bovenin) is hier een voorbeeld van.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Maatschappelijk betrokken bedrijf

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wat me vooral aanspreekt dat ze, naast een prima autobedrijf, ook zoveel maatschappelijke betrokkenheid tonen. De sponsoring van de voedselbank (zie foto bovenin) is hier een voorbeeld van.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Prima geregeld

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

2e hands aangeschafte Skoda perfect uitgeleverd. Klein probleempje met telefoonaansluiting snel en adequaat opgelost. Kortom zeer tevreden over aankoop + uitlevering.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Prima geregeld

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

2e hands aangeschafte Skoda perfect uitgeleverd. Klein probleempje met telefoonaansluiting snel en adequaat opgelost. Kortom zeer tevreden over aankoop + uitlevering.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Topgarage waar de klant echt Koning is

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kwalitatief zeer goede garage met uiterst deskundig en vriendelijk personeel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 december 2017

Topgarage waar de klant echt Koning is

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kwalitatief zeer goede garage met uiterst deskundig en vriendelijk personeel.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 december 2017

Uitmuntende service, zéér betrouwbaar en er wordt continu meegedacht

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Enige jaren geleden voor het eerst een auto bij Auto Voskuilen gekocht. Dat was een zeer prettige ervaring. De eerste onderhoudsbeurt was exact in lijn met de aanschaf van de auto. Er wordt continu uitgelegd wat de kosten zijn, op welk moment. Welke reparaties zij absoluut noodzakelijk vinden. Maar ook als een reparatie uitgesteld zou worden, wat de (extra) kosten dan op termijn zouden kunnen worden. En bij uitstel, op welke termijn men denkt dat noodzakelijk wordt op uit te voeren. M.a.w men geeft de klant goede, logische en in consumententaal informatie om tot een goede afweging te komen aangaande uit te voeren onderhoud, reparatie, vervanging. Als een reparatie niet nodig is, zullen zij hem ook absoluut niet uitvoeren. Men ziet je liever weer tevreden terugkomen. Dit blijkt ook wel uit het feit als je langsrijdt voor een vraag of zij iets willen nakijken, dan is dit gratis. Bij iedere onderhoudsbeurt is de auto kosteloos aan de buitenkant gewassen en van binnen gestofzuigd. Super tevreden, simpelweg omdat bij Auto Voskuilen SERVICE in hoofdletters door het hele bedrijf leeft. Naam of adres opgeven is in mijn geval nooit nodig. Men weet het kenteken uit hun hoofd. Mijn vriend heeft ook ervaren hoe goed en fijn deze garage is. Zijn auto is nu ook in onderhoud bij Auto Voskuilen te Houten, ondanks dat hij in Brabant woonachtig is.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 december 2017

Top garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Goede garage waar klantgericht wordt gewerkt

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 december 2017

Top garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer fijne garage waar je klantvriendelijk wordt geholpen. Onderweg met kleinkinderen in de auto ging er een lampje van de AB branden, ik kon direct komen ( wij aan de koffie en limonade) en door een vriendelijke monteur werd er direct naar het probleem gekeken en opgelost. Zo fijn om te weten dat je dan weer veilig de weg op kan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 06 december 2017

Duidelijk en vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Auto Voskuilen is onze vaste garage. Het contact met dit bedrijf is vanaf begin tot het eind altijd erg goed. Ze communiceren duidelijk over wat er moet gebeuren, leggen ook duidelijk uit waarom. Daarnaast worden reparaties altijd goed uitgevoerd en krijgen we de auto netjes en schoon terug.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Al jaren tevreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Omdat wij in Houten wonen zocht ik een garage hier vlakbij. Na de eerste keer was ik al onder de indruk van de klantvriendelijkheid en accuratesse van Voskuilen BV. Inmiddels zijn onze kinderen ook een vaste klant geworden. Altijd snel en uitstekend geholpen! Gefeliciteerd!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 05 december 2017

Al jaren tevreden

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Omdat wij in Houten wonen zocht ik een garage hier vlakbij. Na de eerste keer was ik al onder de indruk van de klantvriendelijkheid en accuratesse van Voskuilen BV. Inmiddels zijn onze kinderen ook een vaste klant geworden. Altijd snel en uitstekend geholpen! Gefeliciteerd!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Bovenal kwaliteit

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vertrouwde betrouwbaar kennis en kunde

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Dé garage die je kunt vertrouwen.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds 1963 ben ik bij 8 verschillende merkgarages klant geweest. Nu ik in 2008 bij Autobedrijf Voskuilen ben aangeland heeft de garage definitief mijn vertrouwen gekregen. Ik hoop nooit meer te veranderen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

fantastische service en betrouwbaar

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

ik heb diverse keren mogen ervaren dat de service fantastisch is, ik heb meerdere keren mogen ervaren dat er meegedacht werd en er zelfs aangeboden werd om de kosten te delen omdat er in het verleden een gelijkwaardige reparatie was uitgevoerd en dat er een garantie op dat onderdeel hoorde te zijn. Kortom een zeer betrouwbaar adres!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

transparant, deskundig en vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Dit is nu juist een bedrijf waar je met een goed gevoel de deur uit gaat. Is het niet om een reparatie, onderhoud of bandenwissel dan wel nadat je een deal hebt gesloten voor je "nieuwe" gebruikte auto. Naast het feit dat je er gastvrij wordt ontvangen hebben z een luisterend oor voor je en lossen ze de problemen op. Vak- en mensenkennis ten top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

transparant, deskundig en vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Dit is nu juist een bedrijf waar je met een goed gevoel de deur uit gaat. Is het niet om een reparatie, onderhoud of bandenwissel dan wel nadat je een deal hebt gesloten voor je "nieuwe" gebruikte auto. Naast het feit dat je er gastvrij wordt ontvangen hebben z een luisterend oor voor je en lossen ze de problemen op. Vak- en mensenkennis ten top!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd vriendelijk en behulpzaam, komen hun afspraken altijd na.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Altijd vriendelijk en behulpzaam, komen hun afspraken altijd na.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Prima service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Banden wisselen gaat als een trein, aardig personeel, altijd koffie en wifi beschikbaar, dus je kan prima verder werken tijdens een bezoekje. Er komt altijd van allerlei soorten klanten binnen, particulieren, bedrijven en lease rijders.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Prima service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Banden wisselen gaat als een trein, aardig personeel, altijd koffie en wifi beschikbaar, dus je kan prima verder werken tijdens een bezoekje. Er komt altijd van allerlei soorten klanten binnen, particulieren, bedrijven en lease rijders.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Super ervaring

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Super vriendelijk geholpen en netjes vooraf een prijsopgave!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Was elke garage maar zo

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Altijd vriendelijk en mee denken in elke situatie. Ook al is het druk ze zullen je altijd proberen te helpen en volgens mij komt nee zeggen in hun woordenboek niet voor. Ronduit Top!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 04 december 2017

Was elke garage maar zo

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Altijd vriendelijk en mee denken in elke situatie. Ook al is het druk ze zullen je altijd proberen te helpen en volgens mij komt nee zeggen in hun woordenboek niet voor. Ronduit Top!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren
Banden monteren*
Velg reparatie
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie*
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Auto Voskuilen B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Auto Voskuilen B.V.
Lange Schaft 24
3991AP HOUTEN
Utrecht
GPS: 52.0219365 / 5.1698603 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

030 6362090

info@autovoskuilen.nl

Plaatsen van een beoordeling