Auto Voskuilen B.V.

Lange Schaft 24 | HOUTEN

(186)

Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage
Merk specialist van:
Peugeot , Renault , Skoda , Toyota , Volkswagen

Aangesloten bij

BOVAG , RDW erkend , Stichting Duurzaam Repareren

Over Auto Voskuilen B.V.

Uw Specialist in de Regio! Familiebedrijf en Autodealer al jaren een begrip in Houten en omgeving. Bij Voskuilen draait het om mensen.
Met de Voskuilen Voordeel familie heeft u het hele jaar door voordeel en korting. Bij een grote beurt gratis Pechhulp Europa.
Voor reparatie en onderhoud van uw (lease) auto. Haal en brengservice en gratis leenfietsen. Service en kwaliteit. Bij ons bent u gast! APK is €29,95 all-in.
Altijd overleg over de uit te voeren werkzaamheden en wij bewaren de vervangen onderdelen. Whatts-app service met foto's van de werkzaamheden. Voeg +31621485355 toe aan uw Whatts-app contacten en app uw afspraak door.
In onze showroom hebben wij meer dan 70 gebruikte auto's met garantie.

Deze garage wordt beoordeeld met

186 reviews

5 sterren

 
161 (87%)

4 sterren

 
19 (10%)

3 sterren

 
2 (1%)

2 sterren

 
1 (1%)

1 ster

 
3 (2%)
179 van de 186 reviewers raadt deze garage aan.

, 18 augustus 2017

Nooit meer anders

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Sinds enkele jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij Auto Voskuilen een fijn bedrijf om mijn auto voor onderhoud te brengen. Ik was verbaasd dat ik zelfs mijn elektrische (hybrid) auto kon brengen voor onderhoud in de buurt. Het personeel is zeer vriendelijk en geeft een gedetailleerde uitleg over het gepleegde onderhoud bij ophalen, en helemaal leuk is dat de auto weer helemaal schoon is. Een aanrader!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 augustus 2017

Goede service en vriendelijke medewerkers

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn BMW was weer aan de beurt voor jaarlijks onderhoud. Vanwege mijn goede ervaringen heb ik de auto naar garage Voskuilen gebracht. Ik heb van tevoren een duidelijk overzicht ontvangen van de uit te voeren werkzaamheden. Zoals gewoonlijk een vriendelijk ontvangst. Na uitvoering van het onderhoud stond de auto keurig gewassen en gestofzuigd klaar! Top.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 18 augustus 2017

Absolute aanrader (vijf sterren)

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Super fijn bedrijf voor alles rond vervoer ! We hebben onze camper en auto in het onderhoud bij Auto Voskuilen. Vooraf heldere afspraken, geen vraag is te veel ! Ik werk in Utrecht en ze helpen altijd met of een gratis leenauto of even een ritje naar het station. Achteraf ziet de auto er keurig uit en krijg je ook het oude onderdeel te zien wat vervangen is. Nooit meer iets anders voor ons !

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 31 juli 2017

Eens, nooit weer.

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vorig jaar een occasion gekocht bij Voskuilen in Houten. Erg fijn geholpen en zeker gezien de recensies en ervaringen leek het ons geen slecht idee om een voor ons nieuwe auto bij dit autobedrijf te kopen. Helaas, de pret van de volgens Voskuilen goede auto was van zeer korte duur: tijdens het voor ons eerste grote onderhoud werd er voor 1.500,- euro aan herstelwerkzaamheden gevonden: banden, remschijven, veringen en nog wat onderhoud waren noodzakelijk. De auto was voor ons nog geen jaar oud. Was dit dan echt niet eerder te zien? Teleurstellend. Had graag bij aanschaf geweten wat de status van de banden, remschijven e.d. was. Deze garage heeft mij diep teleurgesteld. Wanneer je belt met de vraag of je op een bepaalde dag langs kunt komen wordt er eerst gezegd 'geen probleem, rij maar langs!', wanneer je dit vervolgens een dag van tevoren aankondigt, is de mededeling ineens 'langs rijden kan, maar het is wel erg druk, het kan zijn dat je een paar uurtjes moet wachten'. De enige vriendelijke medewerker is een jongen van de werkplaats. Helaas heb je daar weinig contact mee en mag je het doen met zijn minder vriendelijke collega's.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 juli 2017

Goede service, werk en contact

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Een half jaar geleden mijn auto hier gekocht en gratis goed service pakket er bij gekregen. Deze week op afspraak terug gegaan voor de zomercheck, onderhoudsbeurt en kleine reparaties. Zomercheck was zoals bij het service pakket hoort gratis, evenals de leenauto (niet in geweldige staat, maar goed genoeg voor 1dag gebruik). De kleine reparaties werden ook kosteloos gedaan als service. Goed contact tijdens de werkzaamheden over de prijs van onderdelen en overleg om een onderdeel nog niet te vervangen. Alles binnen 1 dag afgehandeld en ook na 18.00 kon ik mijn auto nog ophalen. Alles keurig voor de prijs die hier voor op gegeven was.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 21 mei 2017

Garage zoals iedereen die wenst

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Fijne dealer en garage. Onlangs een Skoda Superb gekocht bij Voskuilen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Probleempjes werden later netjes kosteloos opgelost. Reparaties aan eerdere auto vakkundig gedaan na goede uitleg en telefonisch contact met vragen voordat werkzaamheden werden uitgevoerd. Ga zo door!!!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 april 2017

Betrouwbare garage en behulpzaam personeel.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Kom al jaren bij deze garage, altijd hartelijk ontvangen en persoonlijk contact. Duidelijke prijsopgave en telefoonisch contact vooraf de reparaties. Je weet vantevoren waar je aan toe bent, geen verassingen achteraf. Ook heel fijn geholpen toe mijn dochter laatst betrokken was bij een aanrijding en ik vlak voor sluitingstijd nog snel even langs kwam rijden en door de eigenaar gelijk geholpen werd, schade werd opgenomen en nummerbord werd gelijk vastgemaakt (deze zat namelijk los) . Ook de persoonlijke intresse naar de gesteldheid van mijn dochter , heb ik als erg fijn ervaren. Het gaat bij hen niet alleen om de materiële zaken maar ook om het persoonlijke contact.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 maart 2017

Betrouwbare garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Onze inmiddels 19 jaar oude Peugeot krijgt hier jaarlijks een beurt en APK en dat gaat altijd probleemloos. Duidelijke prijsopgave en uitleg/overleg over de uit te voeren reparaties. Auto komt gewassen en gezogen weer terug.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 08 maart 2017

Goed, duidelijk en no nonsense

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vandaag voor de eerste keer mijn nieuwe auto voor een beurt naar Voskuilen gebracht. Keurig een reminder ontvangen van mijn afspraak via de app. Na het onderzoek werd ik netjes geinformeerd (telefonisch) over de werkzaamheden en kreeg ik een prijsopgave die op de cent nauwkeurig overeen kwam met mijn rekening. Kleine extra service is zoals iedere keer een schone auto (binnen- en buitenkant).

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 07 maart 2017

Prima ervaring met het uitvoeren van APK

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Had me vergist in de datum waarop afgesproken was om een APK uit te laten voeren. Werd door Auto Voskuilen gebeld en kon vervolgens alsnog komen. APK prima uitgevoerd. Auto netjes gewassen en gestofzuigd.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 februari 2017

Duidelijk en vriendelijk

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Snel en vriendelijk ontvangen, vooraf geïnformeerd over kosten en de omvang van de te verrichten werkzaamheden en snel in de gelegenheid gesteld de auto weer op te halen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 23 februari 2017

Gewoon doen wat je zegt!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Grote beurt laten doen voor mijn auto zonder onderhoudshistorie. Keurig gebeld over wat er moest gebeuren en dezelfde dag nog alle noodzakelijke werkzaamheden uitgevoerd. Extra service: auto halen en/of brengen tot 19 uur 's avonds, voor mij ideaal!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 20 februari 2017

Repareren achterlicht unit Peugeot

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wat een toppers van garage Voskuilen. Afgelopen vrijdag gebeld dat mijn achterlicht unit defect blijkt te zijn en gevraagd of ze tijd hebben om dit te repareren. Bij onderzoek, direct bij het brengen van mijn auto kwam aan het licht dat de er het een en ander geoxideerd en afgebroken bleek te zijn, netjes en duidelijk een prijs gekregen wat het zou kosten Uiteindelijk de auto zaterdag rond 10 uur gebracht en werd netjes om 11 uur gebeld dat de auto klaar stond. Bij het ophalen van mijn auto was ik zeer verrast, ik kon de auto zo tegen 0 factuur meenemen, hierbij hebben ze mij als klant gebonden! Top service, nogmaals bedankt!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 februari 2017

Geweldige service!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Auto Voskuilen geeft echte service. De accu van mijn auto was defect en de auto wilde daarom niet starten. De auto stond toevallig op loopafstand van de garage. Het was tegen 19.00 uur, sluitingstijd. Ik liep naar binnen en werd vriendelijke te woord gestaan. De medewerker stond op het punt naar huis te gaan, maar hielp in alle rust. Ik kon de sleutel van de auto achterlaten en zou gebeld worden als ze meer wisten. Kreeg een leenfiets om naar huis te gaan. 's Avonds werd ik opgebeld dat de accu de volgende ochtend vervangen zou worden. Deze zou met spoed geleverd worden. En de volgende ochtend kon ik de auto met een nieuwe accu ophalen. Geweldig!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 februari 2017

Stage gelopen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Twee dagen stage gelopen bij autobedrijf Voskuilen. Heel veel geleerd en ik mocht ook veel zelf doen. Top twee dagen gehad. Hele aardige mensen. Als ik de kans kreeg zou ik het zo weer doen. Bedankt voor de twee leuke en interessante dagen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 19 februari 2017

Stage gelopen

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Twee dagen stage gelopen bij autobedrijf Voskuilen. Heel veel geleerd en ik mocht ook veel zelf doen. Top twee dagen gehad. Hele aardige mensen. Als ik de kans kreeg zou ik het zo weer doen. Bedankt voor de twee leuke en interessante dagen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 februari 2017

Service garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Zeer plezierige behandeling als klant, zelfs een oude auto wordt zeer goed behandeld met vooraf een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en een correcte prijs verwachting

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 17 februari 2017

Uitstekende dienstverlening, meedenkers

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik ben prettig verrast door het meedenken dat dit team doet. Net even sneller iets regelen voordat je op vakantie moet, even meedenken als je een nieuwe auto wilt kopen, ook als dat uiteindelijk bij een ander bedrijf blijkt te zijn. Ze gaan voor de lange-termijn, niet voor de snelle klap. Ik waardeer die betrouwbaarheid en oprechtheid.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Een prima reden om naar Houten te verhuizen!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Het is nog niet zo eenvoudig om een goed review te schrijven dat alle aspecten van deze garage goed beoordeelt. Gelukkig geven de sterren hierboven al een prima indicatie hiervoor. Ik heb het geluk om het grootste deel van mijn leven in uiterst comfortabele auto's te rijden. Menig merk heb ik mijn eigendom mogen noemen. Dat bracht mij vaak in garages met hoogpolig tapijt bij de ingang, een super de luxe koffiecorner met gebruik van Wifi en mensen die als knipmessen voor mij bogen. Ik heb dus wat vergelijkingsmateriaal. Toen wij in Houten kwamen wonen, hadden wij al vrij snel een garage nodig. Voskuilen was simpelweg het dichtste bij. Wij werden en worden nog steeds verrast door de oprechte hartelijkheid, nooit geralateerd aan het merk auto. De vakkennis is enorm! Daar waar vroeger onze garage alleen verstand had van het merk auto dat we reden/ dat wat ze verkochten, weet Voskuilen ons steeds weer te imponeren met kennis over alle auto's. Ze vervolgens op een eerlijke manier met elkaar te vergelijken en van daaruit uitstekend advies te geven. We hebben daar inmiddels al twee auto's gekocht en beide naar blijvende volle tevredenheid! Voskuilen denkt in oplossingen, niet in problemen! Voskuilen repareert (als dat kan) en vervangt niet gelijk! Voskuilen komt altijd de van tevoren afgesproken kosten na. Je staat achteraf nooit voor verrassingen! Voskuilen kent al zijn klanten en behandelt iedereen even respectvol en netjes! Het team wat Ernestine en Henk om zich heen hebben gecreëerd, straalt in alles hun ideologie uit. De klant moet tevreden het pand verlaten!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Prime en correcte garage

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Na problemen onderweg waardoor ik m.b.v. de ANWB weer verder kon, de volgende dag direct contact opgenomen met de garage. Zonder problemen kon ik hem dezelfde dag tegen de avond langs brengen voor reparatie en voor een grote beurt. Volgende werd mij de kosten telefonisch doorgegeven en eind van de dag was mijn autootje weer picobello. Hij rijd weer als een zonnetje!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Heel slecht

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Heel slecht. Proberen je allerlei onnodige kosten te laten maken. Ik vertrouw ze voor geen cent. Zou me ook niet verbazen als hier veel neppe recensies van hun zelf en hun vriendjes staan.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Het was een verademing om bij deze garage te komen,perfect.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vriendelijk en duidelijk.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Een goed bedrijf met dito service.

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Wat een fijn bedrijf is dit. Hier al meerdere keren geweest voor onderhoud en de ontvangst is altijd even prettig. Wanner ze kosten moeten maken om de auto goed te keuren of voor het uit te voeren onderhoud wordt er altijd netjes gebeld of dit akkoord is. Als de auto dan weer klaar is wordt er netjes gebeld dat deze opgehaald mag worden. Een prettig bedrijf waar ze doen wat ze zeggen dat ze doen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 16 februari 2017

Super service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Ik kom al jaren bij Auto Voskuilen en heb meerdere auto's in onderhoud. Het mooie bij Auto Voskuilen is dat je gewoon kan vragen naar de oude onderdelen en dat ze de tijd voor je nemen om dit met een technische duidelijk uitleg uit te leggen in menselijke taal. Gisteren weer geweest met 1 van mijn auto's en net zoals altijd even correct. GA ZO DOOR!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 15 februari 2017

Afzetters!

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn auto moest APK gekeurd worden. Ondanks dat de auto net een grote beurt had gehad, gaven ze aan dat dit opnieuw nodig was. Zonder de reparaties à €1500 konden ze 'm niet goedkeuren. Ik geloofde hier niets van en bracht m'n auto naar een andere garage. Voor € 70.- was ik daar klaar, netjes APK-gekeurd en al. In die garage gaven ze aan dat het onzin was wat Voskuilen allemaal als onvoldoende had aangegeven. Ik ga nooit meer naar Voskuilen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 februari 2017

Kwaliteit van binnenuit!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Nooit leuk om veel geld uitgegeven aan een rekening voor reparatie of grote beurt toch.? Maar ja auto' moeten goed en veilig rijden. Voor ons staat een goed onderhoud en een betrouwbare auto dan ook voorop.Daarnaast vinden we het heel belangrijk hoe we geholpen en bediend worden. Wij genieten van de familiare sfeer en " meedenk" cultuur van dit bedrijf, naast een transparante dienstverlening. Vandaar deze review, een goede naam is immer heel war waard toch Henk��

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 februari 2017

Professioneel autobedrijf, beter dan de merkdealer

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Mijn BMW gaf sind enige tijd regelmatig een viertal foutmeldingen. Eerst ben ik naar mijn BMW dealer gegaan. Die kon niet vaststellen wat er aan de hand was, omdat op dat moment de meldingen niet verschenen. Na zelf enige tijd te hebben gezocht op internet ben ik tot de conclusie gekomen dat het probleem waarschijnlijk aan de ABS pomp lag. Deze kon volgens BMW alleen vervangen worden, hetgeen bijzonder duur zou zijn (meer dan 1500 euro). Op advies van anderen contact gelegd met Voskuilen om de mogelijkheden te onderzoeken om de ABS pomp te vervangen door een gereviseerd exemplaar. Voskuilen heeft zelf eerst natuurlijk nog diagnose gesteld (kon dat wel, i.t.t. de BMW dealer!), mij daarna een kostenopgave gedaan voor het laten reviseren van de ABS pomp, en vervolgens de reparatie uitgevoerd. Voor een paar dagen heb ik een leenauto meegekregen; het eindbedrag op de rekening was keurig conform de opgave vooraf; de kosten van deze oplossing zijn een stuk lager dan de kosten van de door BMW voorgestelde oplossing; de reparatie was binnen de voorspelde tijd klaar; mijn eigen auto was netjes gewassen toen ik hem kwam ophalen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 30 januari 2017

Al jaren een zeer tevreden klant uit Groningen!!

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Al jaren vaste klant bij deze garage. Prima service, professioneel, correct en vriendelijk personeel. Uitstekende communicatie betreffende reparatiekosten en reparatietijd. Bij bijzonderheden, samen naar de oplossing zoeken. Persoonlijke benadering en altijd een heerlijk kop koffie. Een geweldige garage, waarvoor ik graag de rit vanuit Groningen naar Houten maak. Jakob Postma

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 28 januari 2017

AANBEVELENSWAARDIG TOP BEDRIJF

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Dit bedrijf is voorbeeld hoe ieder bedrijf zou moeten zijn. Zeer klantvriendelijk, gedegen kennis van de merken die zij onder handen krijgen en welke zij verkopen. Voor het personeel moet het een fijn gevoel zijn om bij zo'n bedrijf te kunnen werken. Wij als klant ervaren in ieder geval het plezier als zij ons helpen. Helaas hebben deze week afscheid van de fa. Voskuilen en personeel moeten nemen, daar wij naar de andere kant van Nederland zijn verhuisd. Mochten wij in de toekomst toch nog een andere auto willen aanschaffen, dan zullen wij toch als eerste bij dit bedrijf een kijkje nemen, al is het maar via internet. Alsnog hartelijk dank voor de fijne auto en goede service die jullie met zijn allen ons hebben gegeven.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 januari 2017

Betrouwbaar en goede service

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

een groot voordeel is dat je de avond ervoor de auto al kan brengen voor een onderhoudsbeurt. Vooraf worden alle te behandelen punten goed doorgenomen. Ze zoeken soms alternatieven om de kosten laag te kunnen houden. Het genoemde bedrag komt altijd overeen met de werkelijke kosten. Auto wordt altijd van en van buiten gereinigd. Wat een luxe! Na een onderhoudsbeurt stap je weer met plezier in je auto. Ruikt lekker fris. Alle personeelsleden waar ik mee te maken heb zijn aardig en ter zake deskundig. Voel me als klant erg serieus genomen.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.
  • vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • volgende

Service

Haal en breng service
Vervangend vervoer
Leenfiets
Zonder afspraak
24/7 bereikbaar
Gratis wifi

Onderhoud en reparatie

APK Keuring*
Kleine beurt*
Grote beurt*
Airco service*
Zomercheck*
Wintercheck*
Accu vervangen
Distributieriem vervangen*
Trekhaak monteren*
LPG ombouwen
Alarminstallatie inbouwen
* Alleen met afspraak

Banden en velgen

Banden wisselen (zomer/winter)*
Bandenopslag*
Balanceren en uitlijnen*
Banden repareren
Banden monteren*
Velg reparatie
* Alleen met afspraak

Schadeherstel en glasherstel

Krasreparatie
Klein schadeherstel*
Groot schadeherstel*
Schade taxatie*
Sterreparatie*
Ruit vervangen*
* Alleen met afspraak

Reinigen

Geur verwijderen*
Wasstraat
Interieur*
Poetsen*
* Alleen met afspraak
Locatie Auto Voskuilen B.V. op kaart

Praktisch

Adres

Auto Voskuilen B.V.
Lange Schaft 24
3991AP HOUTEN
Utrecht
GPS: 52.0219365 / 5.1698603 lat/lng Plan route

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za

Contact

030 6362090

info@autovoskuilen.nl