Soort bedrijf en merk(en)

Universele garage

Deze garage wordt beoordeeld met

3 reviews

5 sterren

 
2 (67%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (33%)
2 van de 3 reviewers raadt deze garage aan.

, 20 juli 2015

Schandalige behandeling

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Auto een half jaar geleden na pech door de Anwb laten slepen naar Auto Plaza. Auto uiteindelijk laten maken voor zo'n € 1.700 euro. Bleken een aantal onderdelen op de bon gezet te zijn, die niet geplaatst zijn. Bovendien verschilde de prijs enorm met de prijs wat ons aan het begin werd medegedeeld. Bij terugkomst werd ons in vertrouwen verteld dat de monteur een alcoholprobleem bleek te hebben. Prijs kon opeens besproken worden. Een familielid die recent naar de Autoplaza Amsterdam is gegaan werd geholpen aan een onderdeel voor de motorkap. Om een offerte gevraagd. Hier werd al merkwaardig op gereageerd. "Vertrouwt u ons niet?!". Uiteindelijk is het onderdeel besteld en door ene Paul de belofte gedaan dat als de daadwerkelijke reparatie minder lang duurt, dan op de offerte is aangegeven, dit van het totaalbedrag wordt afgehaald. Het bleek 20 minuten minder lang te zijn, maar mevrouw werd verplicht om toch het volledige bedrag te betalen. Geheel tegen de afspraak in. Mevrouw ging niet akkoord en hield voet bij stuk. Monteur is agressief naar de auto gelopen en heeft alle onderdelen uit de auto getrokken en de auto van het terrein afgereden en mevrouw gevraagd heel snel weg te rijden. Resultaat: een kabel die mist, alle kapotte onderdelen liggen nog in de auto. Schandalige behandeling!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 12 november 2014

Prima geholpen bij pech onderweg

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Op 23 oktober j.l. begaf mijn versnellingsbakoverbrenging het in Amsterdam West toen ik om 20.00 uur naar huis wilde rijden. ANWB gebeld, maar die kon het probleem niet ter plekke verhelpen. Voorstel om naar Auto Plaza Westpoort te rijden in een vastgezette 2 met de ANWB als gids om euvel beter te kunnen bekijken. Garage was om 21.15 nog open want men had net nog een ander ANWB lid geholpen. Men wilde graag helpen maar arbeidsintensieve reparatie van 3 uur zou pas volgende dag kunnen. Kreeg leen auto mee. Alleen brandstofkosten voor mijn rekening. Volgende dag de auto weer opgehaald. Was klaar. Inderdaad 3 uur reparatie a 57,50 per uur. Reed weer als nieuw. Maar dat niet alleen, hij zag er ook weer uit als nieuw. Hij was van binnen en van buiten grondig gereinigd en opgepoetst!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 03 november 2014

Uitstekende service na onverwachte pech

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Vrijdag 31/10/2014 helaas een beroep moeten doen op de Wegenwacht service nadat de Renault dealer mij niet meer wilde helpen ( "laat de ANWB maar komen" "het was immers al 5 voor 4 in de middag en erg druk": Ga zo door Renault en u verdwijnt vanzelf in de geschiedenis boekjes). Helaas bleek de diagnose apparatuur van de Wegenwacht onvoldoende en dus werd de hulp ingeschakeld van Auto Plaza Westpoort. De eigenaar kwam terstond en heeft samen met de medewerker een uitvoerige diagnose gesteld (LET OP: het was ondertussen wel al vrijdag avond laat). Uit de diagnose bleek dat een defecte injector alle problemen veroorzaakte, welke dus vervangen moest worden. De reperatie is de volgende dag ( zaterdag ochtend) direct uitgevoerd, voor een bedrag kleiner dan de eerste indicatie, waarbij de auto ook nog eens compleet gereinigd klaar stond. Al met al een betrokken eigenaar welke uitstekende service levert en uiterst correct op treed (we werden bijvoorbeeld vrijdag avond op ons verzoek naar Station Sloterdijk gebracht, maar ook een ander adres in Amsterdam had geen probleem geweest). Een aanrader als je service wenst!

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Auto Plaza Westpoort  | Bosch Car Service Westpoort op kaart

Praktisch

Adres

Auto Plaza Westpoort | Bosch Car Service Westpoort
Accason 3
1046CG AMSTERDAM
Noord-Holland
GPS: 52.3896129 / 4.7977123 lat/lng Plan route

Contact

020-6144449
info@autoplazawestpoort.nl