Nieuwsoverzicht

Zoeken

34 nieuwsberichten

 1. Finalisten Auto van het Jaar 2022 bekend

  29 november 2021

  De jury van de Auto van het Jaar-verkiezing heeft de finalisten bepaald voor de editie van 2022. Dat zijn stuk voor stuk personenwagens met volledige of gedeeltelijke elektrische rijondersteuning.

 2. Massaclaim tegen Renault en Dacia

  26 november 2021

  Stichting Car Claim dient een massaclaim in tegen autobouwers Renault en Dacia omdat zij in hun dieselauto's sjoemelsoftware hebben geïnstalleerd.

 3. Aanbod elektrische personenbussen neemt toe

  26 november 2021

  De elektrische personenauto is inmiddels gemeengoed, maar hoe zit dat met personenbusjes op stroom? Wij deden een kleine marktverkenning.

 4. GSi of PSE: wat is de ware sportsedan?

  19 november 2021

  De Opel Insignia GSi en Peugeot 508 PSE treffen elkaar bij de draaideur van het Stellantis concern: de Duitser gaat naar buiten en de Fransman komt net binnen. Welke van de twee is de ware sportsedan?

 5. Vind een vrije laadpaal met de ANWB Onderweg app

  15 november 2021

  In de ANWB Onderweg app vind je sinds kort alle laadpalen terug. En dat niet alleen. De app toont ook of de plek al bezet is of dat er nog een plekje vrij is. Vanuit de app kun je direct een route naar de laadpaal plannen en die openen in jouw favoriete navigatie-app.

 6. Eerste rijtest Renault Mégane E-Tech Electric

  12 november 2021

  Waar de concurrentie ervoor kiest om in het C-segment op zichzelf staande, elektrische modellen te voeren, elektrificeert Renault hun Mégane. Het jarenlange succesnummer is niet eens met een traditionele verbrandingsmotor verkrijgbaar! Een gewaagde stap, maar betaalt die zich ook uit..?

 7. Update voor Ford Mustang Mach-E wegens gevaarlijk remgedrag

  11 november 2021

  De Ford Mustang Mach-E ondergaat een update aan diens ESP-systeem naar aanleiding van een dramatische uitwijkproef door de ADAC, de Duitse zusterorganisatie van de ANWB.

 8. Toyota Aygo zoekt het hogerop

  5 november 2021

  De tijd van stadsmini’s leek voorbij, maar Toyota gelooft nog in dit deel van de markt. De nieuwste generatie Aygo heeft voortaan een scherp randje en dan doelen we niet alleen op zijn terreinwagentrekken…

 9. Aanbiedingen Ford bij ANWB Private Lease

  2 november 2021

  Private lease één van de Ford-aanbiedingen bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Ford Puma Titanium vanaf €319,- per maand.

 10. Nieuw woordenboek maakt rijhulpsystemen inzichtelijk

  27 november 2020

  Dankzij het ADAS Woordenboek moet het voor iedereen duidelijker worden welke rijhulpsystemen op een auto aanwezig zijn én wat ze doen.