Nieuwsoverzicht

Zoeken

40 nieuwsberichten

 1. Dubbeltest Opel Mokka vs. Suzuki S-Cross

  28 januari 2022

  De verstandige keuze staat in de showroom spiegel aan spiegel met een wat frivolere variant. Zo gaat dat tegenwoordig ook bij Opel en Suzuki.

 2. Nieuwe massaclaim sjoemelsoftware autofabrikanten

  19 januari 2022

  Stichting Car Claim heeft een massaclaim ingediend namens Peugeot-, Citroën, Opel- en DS-rijders. Het gaat hierbij om zo’n 300.000 auto’s, waarbij de claim kan oplopen tot een totaalbedrag van zo’n 3 miljard euro.

 3. Dubbeltest Mercedes C-Klasse vs. Volvo S60

  14 januari 2022

  De traditionele sedan is een carrosserievariant voor fijnproevers geworden. Tegenwoordig kopen mensen liever een crossover! Stel dat je toch gaat voor zo’n typische zakenauto, verwen je jezelf dan het meeste met de Mercedes C-Klasse of Volvo S60?

 4. Overzicht Chinese automerken

  14 januari 2022

  In het Nederlandse straatbeeld doemen steeds meer Chinese auto’s op. Hoe zit het met de bouwkwaliteit van deze auto's, het onderhoud, de garantie en service? Wij vertellen het je.

 5. Occasionkoper loopt nog niet warm voor elektrische auto

  12 januari 2022

  In Nederland kopen we gemiddeld veel vaker een tweedehands auto dan een fonkelnieuwe. Onder die groep occasionkopers is de interesse in elektrisch rijden flink lager dan in de groep die een nieuwe auto koopt. Hoe komt dat en is dat gebrek aan interesse terecht?

 6. Elektrisch rijden subsidie aanvragen

  4 januari 2022

  Overweeg je de aanschaf van een elektrische auto? Dan is het goed om te weten dat er subsidiemogelijkheden zijn.

 7. Occasiontest auto's voor jonge gezinnen

  27 januari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering bespreken we 4 gezinsauto's die ideaal zijn voor jonge gezinnen.

 8. Triotest Citroën C5 Aircross Hybrid vs. Jeep Compass 4Xe vs. Suzuki Across PHEV

  26 januari 2021

  Een nieuwe auto ontwikkelen is duur. Vandaar dat veel fabrikanten nauw samenwerken. Welke nieuwe stekkerhybride levert de beste kruisbestuiving op: die van Citroën, Jeep of Suzuki?

 9. De trendvolger en de paradijsvogel

  25 januari 2021

  Waar de Kia Rio probeert in de pas te lopen, daar probeert de Citroën C3 zich te onderscheiden.

 10. Occasiontest elektrische auto's

  20 januari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering roepen we 4 elektrische gezinsauto's in herinnering.