Lease voordelig een nieuwe Opel

Aanbiedingen Opel bij ANWB Private Lease

Voordelig een Opel leasen? Profiteer dan nu van de aanbiedingen van ANWB Private Lease. Dverse modellen van Opel zijn nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Je rijdt bijvoorbeeld de Opel Corsa al vanaf € 299,- per maand. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 16 april 2023.

Opel Corsa - ANWB Private Lease

Bekijk alle Opel aanbiedingen

Opel Corsa en Corsa-e

De populaire Corsa is flink in prijs verlaagd: van € 374,- nu voor € 299,-. Je krijgt dan de Corsa in de uitvoering Level 2 met 75 pk, 16 inch lichtmetalen velgen, airconditioning, multimedia met Apple CarPlay en een ruime veiligheidsuitrusting. De Level 2 is er ook met de sterkere 1.2 Turbo-motor met 100 pk. Die ligt ook onder de motorkap bij de upgrades naar de rijker uitgeruste uitvoeringen Level 3 en Level 4. Level 4 (voorheen de GS Line) is standaard voorzien van een zwart dak. De Corsa Level 3 kun je ook een automaat bestellen.

Ook de elektrische variant van Opels compacte gezinsauto, de Corsa-e is in de aanbieding. Het betreft de Elegance-uitvoering die standaard al een ruime uitrusting heeft, maar bij ANWB krijg je er ook nog eens parkeersensoren bij. De vanafprijs is verlaagd naar € 409,- per maand. Dat kan nog minder als je de overheidssubsidie voor elektrische auto's aanvraagt. De subsidie bedraagt € 2.950,-, die je bij leasen verdeelt over de eerste 4 jaar van het leasecontract terugkrijgt. Je krijgt dan dus 48 maanden lang € 61,45 per maand subsidie van de overheid op je rekening gestort.

Opel Mokka - ANWB Private Lease

Opel Mokka en Mokka-e

De nieuwe Opel Mokka is een opvallende verschijning geworden. De Opel Mokka begint bij Level 2 uitvoering en daar heb je eigenlijk niets om over te klagen, want de auto is direct voorzien van een rijke veiligheidsuitrusting gecombineerd met fijne zaken als cruise control en een radio met 7-inch touchscreen en Bluetooth. Een rijkere uitrusting krijg je met de upgrades naar Level 3 of de sportiever uitgeruste Level 4 (o.a. standaard met zwart dak). Beide uitvoeringen zijn ook leverbaar met een automaat die gekoppeld is aan een 130 pk sterke turbomotor. De Opel Mokka Level 2 is er tijdelijk al vanaf € 379,- (i.p.v. € 444,-) per maand.

De volledig elektrisch aangedreven Opel Mokka-e kost nu in de Edition-uitvoering € 474,- per maand. Ook de Mokka komt in aanmerking voor subsidie. Als je dat aanvraagt gaat er de eerste vier jaar nog eens € 61,45 van je maandbedrag af!  De Edition bieden we nu als extra standaard met het Miltimedia Navigatiepakket aan. Upgraden kan nog naar de uitvoering Elegance.

Opel Astra - ANWB Private Lease

Opel Astra 

De Opel Astra is ook tijdelijk scherp geprijsd, het maandbedrag start nu niet bij €499,-, maar al bij € 429,- per maand. De Level 2 uitvoering van de nieuwe Opel Astra beschikt onder andere over een rijke set aan veiligheidssystemen, een multimediasysteem met onder andere Bluetooth en Apple CarPlay en cruise control, parkeersensoren voor én achter en 16 inch lichtmetalen wielen. De Astra Level 2 is uitgerust met de 1.2 Turbo motor met 110 pk. Tegen meerprijs is ook de sterkere 130 pk motor beschikbaar. Die 130 pk motor zit standaard in de Astra Level 4 die verkrijgbaar is als handgeschakeld en als automaat. De Level 4 kenmerkt zich door grotere 17 inch wielen, het Black pack voor het exterieur (o.a. zwart dak en wielen), sportstoelen vóór en 360° parkeerhulpsysteem.

Opel Crossland

Opel Crossland en Grandland

Opel biedt naast de Mokka nog meer crossovers aan. Met de Crossland nestelt Opel zich keurig in het ongekend populaire segment van compacte SUV’s. Het model heeft een prettige hoge instap, behoorlijk wat ruimte en zit goed in z’n spullen. Als Crossland Level 2 is de prijs nu tijdelijk geen € 429,- maar € 379,- per maand.

Opels grootstse SUV, de Grandland, lease je nu tijdelijk niet voor € 569,-, maar voor € 509,- per maand. Je krijgt dan de al prima uitgeruste Level 2, maar ook de Grandland kun je upgraden naar luxere uitvoeringen en is er ook als automaat.

Alle genoemde prijzen zijn vanafprijzen per maand, bij een looptijd van 72 maanden en 5.000 km per jaar (inclusief BTW). Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Waarom ook lagere kilometerbundels?

Alle vanafprijzen zijn gebaseerd op een contract voor 72 maanden met een maximum van 5.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn tegen meerprijs ook hogere kilometerbundels te kiezen. Maar rij je toch minder dan gedacht, bijvoorbeeld door meer thuiswerken, dan kun je de kilometerbundel eenvoudig laten aanpassen en betaal je (ook met terugwerkende kracht) het maandbedrag dat bij die lagere kilometerbundel hoort. Dit geldt trouwens voor alle auto's van ANWB Private Lease!

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Direct enthousiast

Bekijk alle Opel aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.