Aanbiedingen Kia bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Kia, al vanaf € 239,- per maand

Bij ANWB Private Lease zijn diverse Kia-modellen nu tijdelijk in prijs verlaagd. Je rijdt al in een Kia Stonic vanaf € 309,- per maand of een Kia Picanto vanaf € 239,- per maand. Naast deze Kia modellen hebben we nog meer aanbiedingen die geldig zijn t/m 4 juni 2023.

Bekijk alle Kia aanbiedingen

Kia Stonic - ANWB Private Lease

Scherp geprijsd: Kia Stonic

De populaire crossover van Kia, de Stonic, is met een maandbedrag van € 309,- zeer scherp geprijsd. Voor dat bedrag krijg je dan een Kia Stonic in de uitvoering ComfortLine en daarmee heeft de Stonic al een zeer gedegen standaarduitrusting te pakken. Voor wie nog meer verlangt, is er tegen meerprijs de veel gekozen DynamicLine met o.a. lichtmetalen velgen, cruise control en achteruitrijcamera. De Stonic DynamicLine is ook als automaat te leasen. De meest complete uitvoering is de DynamicPlusLine met o.a. navigatie en climate control.

Kia Picanto - ANWB Private Lease

Goedkoopste auto in ons aanbod: Kia Picanto

Met een vanafprijs van € 239,- per maand is de Kia Picanto veruit de goedkoopste auto in het aanbod van ANWB Private Lease. De populaire stadsauto met zijn vlotte uiterlijk bieden we aan als ComfortLine. Deze heeft standaard al Bluetooth, DAB+ en cruise control. Voor een ‘instapper’ zijn dit soort fijne opties best uniek, maar tegen de geringe meerprijs van € 10,- per maand heb je de beter uitgeruste DynamicLine. Die heeft ook lichtmetalen velgen, 8 inch audio display, Apple CarPlay en Android Auto en met behulp van de achteruitrijcamera stuur je die ook gemakkelijk(er) achterwaarts in en uit. Er is ook een nog completere DynamicPlusLine en die is er ook als automaat.

Kia Niro Hybrid - ANWB Private Lease

Overige Kia aanbiedingen

Behalve de Stonic en Picanto zijn er nog meer Kia-modellen tijdelijk flink in prijs verlaagd. Zo rijd je al een Kia Ceed Sportswagon vanaf € 379,- per maand. Ook twee populaire hybride-modellen van Kia zijn nu scherp geprijsd: de Kia Niro Hybrid die er nu is vanaf € 429,- en de Kia Sportage Hybrid kun je nu leasen vanaf € 549,- per maand. Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 4 juni 2023.

Goedkoper rijden dankzij kleinere kilometerbundels

Alle vanafprijzen zijn gebaseerd op een contract voor 72 maanden met een maximum van 5.000 kilometer per jaar. Natuurlijk zijn tegen meerprijs ook hogere kilometerbundels te kiezen. Maar rijd je toch minder dan gedacht, bijvoorbeeld door meer thuiswerken, dan kun je de kilometerbundel eenvoudig laten aanpassen naar een kleinere bundel en betaal je (ook met terugwerkende kracht) het maandbedrag dat bij die lagere kilometerbundel hoort. Dit geldt trouwens voor alle auto's van ANWB Private Lease!

Direct enthousiast?

Bekijk alle Kia aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.