Ervaar zelf elektrisch autorijden!

EV Experience

Zorgeloos elektrisch autorijden uitproberen? Tijdens het EV Experience in Zandvoort is dat mogelijk. Want op 24, 25 en 26 september wordt het Formule 1 circuit omgebouwd tot de grootste EV Experience van Nederland. De ANWB is er bij aanwezig!

Elektrisch rijden raakt steeds meer ingeburgerd. Maar de overstap van een benzineauto naar een elektrische auto maken, is best groot. Hoe zit dat nou precies met die laadtijden, die laadpalen en laadpassen? Hoe rijdt zo’n auto eigenlijk? En wat kost het? Tijdens het EV Experience vind je antwoord op al die vragen en kun je uitgebreid kennismaken met allerlei elektrische auto’s door er mee te proefrijden op het circuit.

Ook als je al elektrisch rijdt

Je hebt al een EV? Ook dan is dit evenement interessant – je kunt er immers elektrische auto’s met elkaar vergelijken, mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een nieuwe. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers waar je vragen kunt stellen en de auto’s kunt bekijken. Automerken zoals BMW, MINI, Renault, Kia, Toyota, Ford, Tesla, Peugeot en Polestar staan er. Maar bijvoorbeeld ook de Chinese automerken Aiways en Seres.

Dit doet de ANWB voor jou op het evenement

  • Maak een proefrit op het circuit met een ANWB Rijinstructeur en leer hoe je optimaal gebruikmaken kan van de batterijen van een elektrische auto
  • Kom alles te weten over het laden van een elektrische auto en de ANWB laadpas en -paal
  • Plan jouw route met de ANWB routeplanner voor de elektrische auto en krijg handige tips en tricks
  • Bekijk de nieuwste elektrische wegenwachtauto met EV-charger aanhanger. Deze kan gestrande EV’s met een lege batterij weer opladen.

Kaarten met ledenkorting

ANWB-leden kunnen tickets met ledenkorting kopen.

Tickets met ledenkorting