Aanbiedingen Ford bij ANWB Private Lease

Private lease nu extra voordelig één van de modellen van Ford

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bij ANWB Private Lease zijn de modellen van Ford nu tijdelijk extra voordelig. Zo rijd je al een zeer rijk uitgeruste Ford Puma vanaf €319,- i.p.v. €369,- per maand. Alle Ford-aanbiedingen zijn geldig t/m 19 december 2021.  

Ford Puma

Ford Puma sterk in prijs verlaagd

De naam Ford Puma is al een oudje, maar de Ford die erbij hoort is helemaal van deze tijd. Deze compacte SUV met een krachtige mild hybride motor van 125 pk lease je nu tijdelijk niet voor €369,- maar al vanaf €319,- per maand. Dan heb je ook nog direct de rijk uitgeruste Titanium-uitvoering. Door te upgraden naar Titanium X of sportieve ST-Line (X) wordt de Puma steeds luxer of sportiever. De ST-Line X is ook beschikbaar als automaat (125 pk) of handgeschakelde 155 pk-motor.

Ford Focus

De nieuwe Ford Focus en Ford Focus Wagon

De Ford Focus is weliswaar geheel vernieuwd, maar toch lease je de nieuwe Focus hatchback nu tijdelijk al vanaf €329,- per maand. De ruimere stationvariant van de Focus is de Ford Focus Wagon en ook die is in een nieuwe jasje gestoken. De Focus Wagon rijd je al vanaf €359,- per maand. Bij die vanafprijzen hoort dan een Connected-uitvoering. Upgraden kun je je Focus naar een handgeschakelde (125 of 155pk) of automaat (155pk) Titanium X en ST-Line X.

Ford Fiesta

Vernieuwd en terug in het assortiment: Ford Fiesta

Ook de Ford Fiesta is in het nieuw gestoken. Ford heeft zijn populaire b-segmenter voorzien van een facelift. Je kunt de nieuwe Ford Fiesta Connected al leasen vanaf €289,- per maand.

Er is ook Ford Fiesta Mild Hybrid. Die lease je vanaf €309,- per maand. Daarmee heb je niet alleen direct een luxere uitvoering met de Titanium, maar met de mild hybride-aandrijving ben je ook zuiniger onderweg en je hebt meer pk tot je beschikking (125 i.p.v. 100).

Ford Kuga PHEV

Ford Kuga, ook als zuinige plug-in hybride

De Ford Kuga in Trend-uitvoering en 120 pk motor lease je nu voor €469,-. Upgrades zijn mogelijk naar de Titanium (X) en ST-Line (X). In het geval van de X-modellen herbergt de Ford Kuga 150 pk onder de kap en is het trekgewicht niet 1.600, maar 1.800 kg.

Met een vanafprijs die met met €479,- per maand maar ietsje hoger ligt is er ook een zuinige plug-in hybride Kuga PHEV. Dat is dan gelijk de luxe uitgeruste Titanium-uitvoering, maar ook hier zijn nog upgrades mogelijk naar Titanium X of ST-Line (X). Deze Ford Kuga heeft een volledig elektrische bereik van circa 50 km totdat de krachtige 2.5 liter benzinemotor bijspringt. Die combinatie maakt de Kuga bijzonder zuinig (1 op 18 praktijkverbruik). Wie parkeren zoveel mogelijk combineert met laden haalt een nog veel beter verbruik.

Alle Fords

Bekijk alle Ford aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.