Aanbiedingen Hyundai bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Hyundai

De modellen van Hyundai zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Zo lease je niet alleen al de nieuwe Hyundai i10 vanaf € 209,- per maand, maar ook de volledig elektrische Hyundai KONA is spectaculair in prijs verlaagd: € 329,- per maand.

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric

De volledig elektrische Hyundai KONA met 39 kWh batterij is er nu tijdelijk vanaf € 329,- per maand. Met slechts een tientje extra per maand is de 64 kWh uitvoering zijn meerprijs meer dan waard, want je komt een stuk verder op een batterijlading. Als upgrade op de Comfort kun je kiezen uit Comfort Smart en Limited (Sky).

Maar dat is nog niet alles! De KONA’s met 64 kWh-batterij zijn namelijk al eind 2020 op kenteken gezet en zijn dus niet alleen snel leverbaar, maar komen daardoor ook in aanmerking voor een aanschafsubsidie van € 2.000,-. 
Zie ook: Alles over de subsidies op elektrische auto’s

Daarmee is de elektrische uitvoering zelfs fors goedkoper dan de eveneens in prijs verlaagde Hyundai KONA Hybrid, de hybride KONA rijd je nu vanaf € 369,- i.p.v. € 389,- per maand.

Hyundai i10

Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 rijd je nu tijdelijk niet vanaf € 239-, maar voor slechts € 209,- per maand. Je least daarmee de Comfort uitvoering, maar upgraden naar de Comfort Smart (ook als automaat) en de sportieve N-Line met 100 pk behoort ook tot de mogelijkheden. Ongeacht welke uitvoering je kiest is de i10 nog altijd één van de ruimste stadsauto’s die er te koop of in dit geval privé te leasen is.

Hyundai i20

Hyundai i20, ook als mild hybrid

Ook de grote(re) broer van de i10 de Hyundai i20 is recentelijk nog in een nieuw jasje gestoken en ook die is ruimer dan zijn concurrenten. Daarmee is hij normaal gesproken dan wel weer aan de prijs, maar je kunt de i20 nu private leasen vanaf € 249,- per maand. 

De Hyundai i20 Mild Hybrid is met een vanafprijs van € 269,- per maand weliswaar twee tientjes duurder, maar daarvoor krijg je naast die zuinige aandrijflijn een i20 met meer pk (100 i.p.v. 84) en een rijkere standaarduitrusting (Comfort i.p.v. i-Motion).

Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 en i30 Wagon

In het segment van de middenklassers kent Hyundai de i30 hatchback (vanaf € 319,- per maand) en de i30 Wagon (€ 339,-), laatstgenoemde is de stationwagen van de twee. Op beide carrosserievarianten is er keuze uit verschillende uitvoeringen. Ook een automaat is een optie. 

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson Mild, Full en Plug-in Hybrid

Onlangs pakte de Hyundai Tucson Hybrid nog de titel ‘ANWB Trekauto van het jaar 2021’. De hybride Tucson liet de concurrentie achter zich door onder andere zijn riante ruimte, enorme trekkracht (1.650 kg) en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dat gezegd hebbende: je least de Hyundai Tucson Hybrid vanaf € 509,- per maand.

Vanaf de hybride kun je met de Tucson nog twee kanten op: een tandje minder elektrisch met de Hyundai Tucson Mild Hybrid (vanaf € 489,-) en juist meer elektrisch met de Hyundai Tucson Plug-in Hybrid (vanaf € 529,-). In die plug-in Tucson zijn de eerste ca. 50 kilometers volledig elektrisch, daarna springt de krachtige benzinemotor bij.

Direct enthousiast?

Bekijk alle Hyundai aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.