Aanbiedingen Toyota bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Toyota

Bij ANWB Private Lease zijn de auto’s van Toyota nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Je rijdt bijvoorbeeld al in een Toyota Aygo vanaf 199,- per maand.

Toyota Aygo

Dé prijspakker is de Toyota Aygo. De populaire stadsauto heeft nu een vanafprijs van slechts 199,- per maand. Je krijgt dan de X-fun die standaard is voorzien van airconditioning en een radio met AUX en USB-aansluiting. Tegen meerprijs is de Aygo te upgraden naar X-play of de nog luxere X-joy.

Toyota Yaris

De Toyota Yaris Comfort met benzinemotor (72 pk) is er al vanaf 249,- per maand. Voor slechts 2 tientjes meer rijd je echter de komende jaren in een zuinige en 116 pk sterke Yaris Hybrid Comfort. Door de elektrische ondersteuning heeft deze Yaris een praktijkverbruik van 1 op 20. De instapversie Comfort is al voorzien van een rijke veiligheidsuitrusting met o.a. adaptive cruise control. De Comfort is wel voorbereid op een radio, maar heeft die nog niet. Upgraden naar de Active levert o.a. een uitgebreid multimediasysteem op en is alleen daarom al zeer de moeite waard.

Toyota Corolla

De bestverkochte auto aller tijden van Toyota is de Corolla. Ook bij ANWB Private Lease is de Corollla er als hatchback en stationwagen. Tevens heb je de keuze tussen benzine- en zuinige hybridemotoren. Zelfs in de basisuitvoering zijn alle Corolla's standaard voorzien van een goed portie rijhulpsystemen als cruise control, voetgangers- en verkeersbordherkenning. De Toyota Corolla is er al vanaf 349,- per maand, de hybride hatchback kost 374,-. De ruime Corolla Touring Sports is er vanaf 374,- voor de benzinevariant en 389,- voor de hybride stationwagen.

SUV’s van Toyota

Ook de SUV’s van Toyota zijn nu tijdelijk scherp geprijsd. Zo rijd je met ANWB Private Lease al de populaire Toyota C-HR Hybrid vanaf 439,-per maand. De C-HR in de uitvoering Active heeft standaard de beschikking over een rijke veiligheidsuitrusting en een parkeerhulpcamera, maar je kunt bijvoorbeeld ook rekenen op Apple CarPlay en het fijne geluid van DAB+ radio. 

De imposante Toyota RAV4 is verkrijgbaar vanaf 509,- per maand. Net als veel andere Toyota's is de RAV4 rijkelijk bedeeld met veiligheidssystemen. Met zijn hoge trekgewicht van 2000 kg is deze Toyota bij uitstek geschikt om een flinke caravan te trekken. De RAV4 is er ook als Hybrid en als je die van Comfort naar Dynamic upgrade is zelfs vierwielaandrijving mogelijk.

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Direct enthousiast?

Bekijk alle Toyota aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.