ANWB Eindejaarsvideo: dit was 2021

Kijkje in de keuken bij de totstandkoming van onze best bekeken video’s

Autoredacteur Frank bespreekt met Wegenwacht Robert en presentatrice Yora welke video's de ANWB het afgelopen jaar heeft gemaakt. En waar is collega Gert eigenlijk gebleven..?

Traditiegetrouw blikken we bij de ANWB terug op het afgelopen jaar met een Kerstvideo vol hoogte- en dieptepunten. Ditmaal schuiven Wegenwacht Robert en presentatrice Yora bij Frank aan. Ze kijken niet alleen terug, maar blikken ook vooruit. 

Aan flenters

Yora maakte meerdere videoseries voor ons YouTube-kanaal, waaronder ‘De Wegenwacht Onderzoekt’. Daarbij gingen meerdere auto’s op spectaculaire wijze aan flenters. Robert koestert warme herinneringen aan het 75-jarig bestaan van de Wegenwacht en de bijeenkomst van Wegenwachten vanuit heel de wereld, die in 2021 plaats had in Luxemburg.

Frank doet uit de doeken waarom we zijn collega Gert zo weinig zien de laatste tijd. Hij laat daarnaast zijn licht schijnen over de belangrijkste auto’s van het afgelopen jaar. Afgaand op de kijkcijfers, vielen met name de volledig elektrische Kia EV6 en Hyundai IONIQ 5 bij jullie in de smaak! 

Hoge verwachtingen voor 2022

Voor 2022 heeft hij hoge verwachtingen van de Citroën C5X, Dacia Jogger, Kia Niro, Opel Astra, Toyota bZ4x en Volkswagen ID.Buzz. Wanneer Yora en Robert weer op huis aangaan, wacht hen een verrassing... Namens alle videomakers van de ANWB wensen we jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!