BMW en MINI in assortiment ANWB Private Lease

ANWB Private Lease uitgebreid met diverse modellen van BMW en MINI

Sinds kort kun je bij ANWB Private Lease ook terecht voor het privé leasen van een BMW of MINI. Van BMW zijn er maar liefst 15 verschillende modellen in diverse uitvoeringen beschikbaar. In het geval van MINI zijn dat 5 verschillende modellen.

BMW 3-serie Sedan

BMW 1, 2, 3 en 4 serie

De klassieke BMW is de BMW 1-serie en die rijd je vanaf €414,- per maand. Onder de motorkap start bij de uitvoering 116i met 109 pk, maar je kunt ook kiezen voor de handgeschakelde of automaat 118i met 136pk. De 120i automaat heeft maar liefst 178 pk tot zijn beschikking.

Van de 2-serie zijn er 3 varianten toegevoegd: Active Tourer (€469,-), de Gran Coupé (vanaf €479,-) en de Gran Tourer (vanaf €484,-). Die laatste kan, als je kiest voor de optie ‘derde zitrij’, dienstdoen als zevenzitter. Er is keuze uit verschillende motoren.

De BMW 3-serie kent naast de volledig door benzine aangedreven 318i Sedan (€544,-) en de 318i Touring (€599,-) ook een plug-in hybride variant. Die stekkeruitvoering is er gelijk als zeer rijk uitgeruste Business Edition Plus. Met zowel de 320e Sedan PHEV (659,-) als de 320e Touring PHEV (€719,-) heb je weliswaar een hoger maandelijkse leasetarief, maar rijd je eerst zo’n 50 kilometer volledig elektrisch voordat de krachtige benzinemotor bijspringt om te helpen. 

Als laatste in de rij van de BMW’s met alleen een nummer in hun serienaam is het mogelijk om de BMW 4-serie Coupe (184 pk) privé te leasen. Deze sportieve 4-serie is verkrijgbaar vanaf €684,- per maand.

BMW X3 PHEV

BMW X1, X2, X3 en iX3 

Met de BMW X-serie zijn we in het segment van de SUV’s en crossovers aanbeland. Van dat segment private lease je de BMW X1 vanaf €509,- per maand.

Bij de BMW X2 (€529,-) kun je naast de benzinevariant nog kiezen voor de plug-in hybride BMW X2 (564,-). Daar betaal je dan per maand weliswaar meer voor, maar voor wie met het volledige elektrische rijbereik van ca. 45 km veelal prima uit de voeten kunt is die meerprijs de moeite waard.

Verder is er nog de eveneens plug-in hybride BMW X3. Hiermee kom je elektrisch zo’n 40 kilometer ver voordat de krachtige benzinemotor bijspringt. Weer een maatje groter dan hier voor genoemde SUV’s van BMW. Je leaset de BMW X3 PHEV vanaf €669,- per maand. 

Helemaal elektrisch rijden kan met de iX3 Executive vanaf €829,- per maand. De iX3 laad je aan een normale laadpaal (met 11 kW) in 8 uur van 0 naar 100%. Met een snellader kan hij na een half uur weer op 80% van zijn capaciteit zitten. 

De elektrische BMW i3

Tot slot is er nog de volledig elektrische BMW i3. Die rijd je vanaf €459,- per maand en heeft een actieradius van 240 kilometer. Aan een normale laadpaal (met 3-fase 16A 11 kW) laadt de i3 dan in zo’n 4 uur weer volledig op. Stop je op onderweg bij een snellader (50 kW) duurt het maximaal 36 minuten om weer tot 80% op te laden. Aan een ‘huis tuin en keuken’-stopcontact is het goedkoopst, maar duurt langer.

MINI Cooper SE

De Mini's

Mini is onderdeel van BMW en daardoor gelijktijdig toegevoegd aan het assortiment. De Mini’s beginnen bij de Mini One vanaf €344,- per maand. Tegen de kleine meerprijs van 5 euro kun je daar een Mini Cooper van maken (€349,-).

Naast de standaard Cooper zijn er dan ook nog de snelle Mini cooper S (€419,-) en de elektrische Mini Cooper SE (€439,-). Die laatste brengt je zo’n 200 kilometer op één volledig opgeladen batterij. Van langzaam naar snel laden: stopcontact (15 uur), publieke laadpaal 11 kW (3 uur) en snellader 50 kW (36 minuten). 

De Mini Countryman Cooper SE PHEV is een plug-in hybride MINI die de eerste 40 kilometer volledig elektrische aflegt. Deze Countryman kent een vanafprijs van €529,- per maand.

Het totale assortiment van ANWB Private Lease

Met de komst van al deze modellen van BMW en Mini bestaat het totale assortiment van ANWB Private Lease inmiddels uit zo'n 130 verschillende modellen. 

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.