Aanbiedingen Kia bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Kia

Bij ANWB Private Lease zijn diverse Kia-modellen nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Je rijdt bijvoorbeeld al in een Kia Picanto vanaf € 209,- per maand. Elektrisch rijden in de Kia e-Niro is nu al mogelijk vanaf € 349,- per maand.

Kia Picanto - ANWB Private Lease

Kia Picanto

De stadsauto met zijn vlotte uiterlijk is er nu al vanaf € 209,- per maand. Als ComfortLine heeft de Kia Picanto standaard al Bluetooth, DAB+ en cruise control. Voor een ‘instapper’ zijn dit soort fijne opties best uniek, maar Kia is er voor de Picanto in geslaagd om de upgrades ook aantrekkelijk te houden. Tegen een meerprijs krijg je met DynamicLine en DynamicPlusLine veel waar voor je geld.

Kia Stonic

Kia Stonic

De populaire crossover van Kia, de Stonic, is met een maandbedrag van € 279,- ook zeer scherp geprijsd. Voor dat bedrag krijg je dan een Kia Stonic in de uitvoering ComfortLine en daarmee heeft de Stonic al een zeer gedegen standaarduitrusting te pakken met onder andere een uitgebreide set aan veiligheidsystemen, Bluetooth en het handige Apple CarPlay. Voor wie nog meer verlangt kan tegen meerprijs kiezen voor de uitvoeringen Dynamic- en DynamicPlusLine.

Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid

De zuinige Kia Niro Hybrid kost nu tijdelijk € 379,- per maand en brengt als ComfortLine comfortabele zaken als het kraakheldere geluid van DAB+, het handige Apple CarPlay en Bluetooth met zich mee. Daarnaast heeft de Niro Hybrid uiteraard standaard een automaat. Upgraden kun je hybride Niro naar de Dynamic- en DynamicPlusLine. Er is trouwens ook een Kia Niro plug-in hybrid verkrijgbaar.

Kia e-Niro

Kia e-Niro sterk in prijs verlaagd

Volledig elektrisch rijden kan met de Kia e-Niro. Met een maandbedrag van slechts € 349,- is de overstap naar elektrisch rijden wel heel dichtbij. Met een batterijpakket van 39.2 kWh brengt de e-Niro je in de praktijk zo'n 260 kilometer ver. En met een snellader is de batterij weer snel gevuld. Ook deze elektrische Niro is als DynamicLine rijk uitgerust en beschikt over een uitgebreide veiligheidsuitrusting. De upgrade naar DynamicPlusLine laat helemaal weinig te wensen over.

Kia Ceed Sportswagen

Ook de ruime stationwagen van de Koreanen is in de aanbieding: de Kia Ceed Sportswagon kost nu tijdelijk € 339,- per maand. Voor dat bedrag heb je de DynamicLine die voorzien is van een uitgebreide set aan rijhulpsystemen, cruise control, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Ook heeft de Ceed SW een uitgebreid multimedia- en navigatiesysteem. Wil je ooknog opties als stoel- en stuurverwarming kun je kiezen voor de DynamicPlusLine. Alle uitvoeringen  van deze praktische stationwagen beschikken natuurlijk over een sloot aan bagageruimte.

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Direct enthousiast?

Bekijk alle Kia aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.