Kom naar de EV Experience op Circuit Zandvoort

Alles weten over elektrisch rijden, de nieuwste modellen uitproberen en al je vragen stellen aan experts? Het kan op vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober op het Circuit van Zandvoort.

Update coronamaatregelen: De EV Experience gaat dit jaar gewoon door. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de ANWB echter niet aanwezig.

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober staat het Circuit van Zandvoort in het teken van elektrisch rijden. Niet alleen diverse automerken zijn aanwezig met hun elektrische modellen, maar tientallen bedrijven en organisaties die zich met elektrische mobiliteit bezighouden zijn van de partij. Ook de ANWB is aanwezig in Zandvoort, waarbij we zullen laten zien hoe we nu en in de toekomst de drempel om elektrisch te gaan rijden voor onze leden verlagen. Natuurlijk hebben we ook elektrische Wegenwacht-voertuigen bij ons.

Wil jij alles weten over elektrisch rijden of zelf een van de vele elektrische modellen uitproberen op het Circuit van Zandvoort? ANWB-leden krijgen 50 procent korting op de toegangsprijs. Vul daarvoor bij je bestelling de promotiecode IkbenANWBlid in, de korting wordt dan automatisch verrekend.Tickets bestellen

Tickets bestellen of meer weten? Kijk op de website van EV Experience voor het volledige programma en alle deelnemers, of bestel direct je tickets op eventbrite.nl.