Meer Toyota’s en nu ook Lexus bij ANWB Private Lease

Private lease aanbod Toyota uitgebreid en Lexus als nieuw merk toegevoegd

Het aanbod van ANWB Private Lease wordt regelmatig bijgewerkt. Recent zijn de prijzen van een aantal modellen van Toyota aangescherpt. Ook zijn er een aantal nieuwe Toyota’s en voor het eerst ook een Lexus toegevoegd aan het assortiment.

Toyota Yaris

De nieuwe Toyota Yaris

De Toyota Yaris is even weggeweest, maar met de komst van de nieuwe Yaris is de compacte gezinsauto weer helemaal terug. Er is een Toyota Yaris op benzine vanaf 299,- per maand, je hebt dan het uitrustingsniveau Active met naast de uitgebreide veiligheidsuitrusting van Toyota ook een achteruitrijcamera, DAB+ en Apple CarPlay.

De Toyota Yaris Hybrid is er vanaf 329,- per maand. Ook hier betreft het de Active, maar dan als zuinige (1 op 20) hybride automaat. Upgraden naar de luxere Dynamic is bij beide Yarissen mogelijk.

Toyota Corolla

Toyota Corolla en Corolla Touring Sports

Corolla is nog altijd de typeaanduiding van de best verkochte Toyota ooit en vervangt de Auris. De prijzen van de Toyota Corolla hebben we aangepast, waardoor deze aantrekkelijker zijn geprijsd. Van de benzinevariant kost de Corolla hatchback 359,- per maand en de Corolla Touring Sports (stationwagen) 414,- per maand.

Ook als hybride

Ook bij dit model past Toyota haar hybride technieken weer toe. De hatchback van de Toyota Corolla Hybrid is er vanaf 404,- per maand. Voor de ruimere stationwagen Toyota Corolla Touring Sports Hybrid betaal je 15 euro per maand meer: 419-. Bij alle Corolla’s geldt dat de vanafprijs hoort bij de Comfort-uitvoering, deze kun je desgewenst nog upgraden naar Active of de nog iets luxere Dynamic.

Toyota CH-R Hybrid

Toyota C-HR Hybrid

De Toyota C-HR is terug in het assortiment. Tevens is de populaire crossover op tal van punten verbeterd. Je leaset de Toyota C-HR Hybrid Active vanaf 434,- per maand. Net als de andere hybrides is dit standaard een automaat en ook hier is een upgrade mogelijk naar Dynamic.

Toyota RAV4

Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is helemaal nieuw in het aanbod van ANWB Private Lease. De ruime RAV4 is net als zijn ‘kleinere’ Toyota-broertjes volgehangen met veiligheidssystemen en kan bovendien een flinke caravan met zich meezeulen. Daar heb je bij de Toyota RAV4 Hybrid dan wel de upgrade naar de vierwielaangedreven RAV4 voor nodig. De hybride RAV4 is er vanaf 609, per maand.

De benzine Toyota RAV4 is weliswaar iets minder zuinig dan de hybride, maar ook wat vriendelijker geprijsd per maand: vanaf 529,-. En met zijn standaard trekgewicht van maar liefst 2000 kg kan ook hij met een flinke aanhanger overweg.

Toyota Aygo

Tot slot is er natuurlijk de Toyota Aygo. Deze populaire private lease stadsauto rijd je als X-fun uitvoering al vanaf 229,- per maand en is uit te breiden naar de luxere X-play en X-joy.

Lexus UX 300e Electric

Lexus UX 300e

Als luxe-tak van het Toyota-concern profiteert Lexus van de technieken van Toyota, maar dan verpakt onder een berg van luxe. Zo vormt de Toyota RAV4 de basis voor de volledig elektrische Lexus UX 300e. Voor het maandbedrag van 689,- heb je in de praktijk een rijbereik van ca 285 kilometer per batterijlading.

Bekijk alle modellen van Toyota en Lexus van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer informatie

Liever eerst wat meer informatie over het fenomeen private lease? In ons dossier private lease lees je onder meer wat privé lease precies inhoudt, hoe het toch mogelijk is dat het vaak goedkoper is dan koop en waarom het private leasen van een occasion minder interessant is dan het lijkt.