Ford bij ANWB Private Lease: vanaf 249,- per maand

Private lease een Ford Fiesta, Focus, Focus Wagon of Puma

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bij ANWB Private Lease zijn de modellen van Ford nu tijdelijk extra voordelig. Zo rijd je al een rijk uitgeruste Ford Fiesta vanaf 249,- i.p.v. 279,- per maand.

Ford Fiesta - ANWB Private Lease

Ford Fiesta, ook als mild hybrid

Bij die vanafprijs van 249,- per maand hoort de Ford Fiesta Connected met een multimediasysteem voor onder andere DAB+ en Apple CarPlay. In de volgorde van 10 of 20 euro per maand extra kun je de Fiesta upgraden naar de luxere Titanium of sportieve ST-Line variant. De Titanium-uitvoering is ook beschikbaar als automaat met 125 pk.

Wie met dat aantal pk’s een handgeschakelde Fiesta wil, komt uit bij de zuinige (1 op 20) Ford Fiesta Mild Hybrid. Die is er vanaf 269,- per maand en begint al direct bij de luxe Titanium-uitrusting. De Fiesta Hybrid is tegen bescheiden meerprijs ook verkrijgbaar als Titanium X (10 euro per maand) en als sportieve(re) ST-Line.
Zie ook: Wat is een mild hybrid?

Ford Focus en Ford Focus Wagon Mild Hybrid

De Ford Focus is ook voorzien van een mild hybride motor. De hatchback van de Ford Focus Trend Edition Business lease je daardoor al privé vanaf 319,- per maand (in plaats van 349,-). 

De ruimere stationvariant van de Focus is de Ford Focus Wagon. Als Trend Edition Business-uitvoering kost deze nu tijdelijk geen 374,- per maand, maar slechts 329,- per maand.

De upgrades Titanium (X) en ST-Line (X) op beiden Focussen zijn door de meerprijs en de extra’s die je daarvoor krijgt zeer de moeite waard. De Titanium X en ST-Line-uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar met 155 pk-sterke motor.

Ford Puma Mild Hybrid

Relatief nieuw en, in verhouding met bovengenoemde modellen, nog enigszins onbekend in het assortiment van Ford, is de Ford Puma. De Puma is eveneens een mild hybrid en je leaset de rijk uitgeruste Titanium-uitvoering nu tijdelijk niet vanaf 384,-, maar 339,- per maand. Door te upgraden naar Titanium X en ST-Line (X) wordt de Puma steeds luxer en sportiever. De ST-Line X is ook beschikbaar met de 155 pk-motor.

Bekijk alle Ford aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer informatie

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.