Volledig digitaal private leasen

Met ANWB Private Lease hoef je de deur niet meer uit

In deze bijzondere tijden is het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. Veel mensen bestellen daarom hun boodschappen online en zoeken ook voor andere aankopen de webwinkels op. Dat kan ook met ANWB Private Lease.

ANWB Private Lease volledig digitaal

Ben je toe aan een nieuwe auto? Dan kan private leasen via de ANWB ook volledig vanuit huis geregeld worden. Indien gewenst wordt de auto zelfs bij je voor de deur afgeleverd.

1.    Kosten vergelijken

De maandelijkse kosten van je huidige of (tweedehands) auto die je op het oog hebt, kun je ook berekenen volgens het private lease principe (o.a. zonder brandstof). Op die manier kun je private lease vergelijken met kopen. Private lease kan in veel gevallen goedkoper uitpakken.

2.    Aanvraag

Het aanvragen van ANWB Private Lease was altijd al online. Zoek binnen het assortiment een auto uit en stel als het ware je eigen offerte samen. Past het maandelijkse tarief binnen je budget, kun je vrijblijvend en nog zonder kosten een aanvraag indienen.

3.    Kredietcheck

Aan de hand van de kredietcheck wordt er bepaald of leasen financieel verwantwoord is. De stukken daarvoor (rijbewijs, loonstrook en bankafschrift) kun je heel simpel digitaal aanleveren door ze te uploaden in onze creditportal.

4.    Contract

Vervolgens kun je het contract ook direct digitaal signeren en als de wettelijke bedenktijd is verstreken bestellen we je auto.

5.    Levering

Tot slot gaan we de auto aan je uitleveren. Dat kan bij de lokale dealer, maar indien gewenst kunnen we je nieuwe leaseauto ook bij je voor de deur laten afleveren.

Maar de proefrit dan?

Nu horen wij je denken, maar een proefrit maken... Kan dat dan ook digitaal? Onze experts hebben al heel veel auto’s voor je proefgereden. In de ANWB Autotests lees en zie je wat zij van een auto vinden.

Lees meer over ANWB Private Lease of bekijk eerst alle algemene informatie over private lease.