Nieuw aanbod private lease

Terugkeer van oude bekenden en nieuwe modellen om privé te leasen

Het assortiment van ANWB Private Lease verandert geregeld. Hierbij geven we een update over ons assortiment. Wie weet zit er iets voor je bij!

Fiat Panda Hybrid City Cross

Ons assortiment werken we bijna wekelijks bij. Zo hebben we de afgelopen tijd weer een aantal oude bekenden opnieuw kunnen toevoegen aan ons assortiment, maar ook enkele geheel nieuwe auto’s mogen verwelkomen. 

Fiat 500 en Panda

De Fiat 500 is terug en zuiniger dan ooit. Door de gewijzigde uitstootnormen hebben de Italianen het nodige moeten sleutelen aan de motor en is de Fiat 500 nu de Fiat 500 Hybrid geworden. Door de energie die vrijkomt bij het remmen op te slaan trek je bij het wegrijden elektrisch op. Je least de luxe Fiat 500 Hybrid Lounge al vanaf 254 euro per maand.

Ook de multifunctionele Fiat Panda is terug. De Panda maakt gebruikt van die zelfde ‘mild hybrid’ techniek. De Fiat Panda Hybrid City Cross is rijk uitgerust en al te leasen vanaf 254 euro per maand.

Ford Puma

Ford Puma

De Ford Puma is een geheel nieuw model van Ford. De compacte SUV maakt gebruik van een mild hybrid motor. Hiermee weten de Amerikanen onder een bepaalde uitstootnorm te blijven en hogere kosten voor aanschafbelasting te voorkomen. Je rijdt al zo’n zuinige en luxe Ford Puma Titanium vanaf 374 euro per maand.

Diverse Mazda’s

Mazda heeft standaard wat zwaardere motoren dan de concurrentie, maar heeft nu ook een mild hybrid systeem aan de motoren toegevoegd. We hebben de daarmee uitgeruste Mazda 2 (vanaf 309 euro), Mazda 3 (vanaf 414) en de Mazda CX-30 (vanaf 424) in ons assortiment. 

Meerdere Renaults

Renault Captur

Van Renault hebben we de Twingo (vanaf 239 euro), Clio (vanaf 289) en  de nieuwe en scherp geprijsde Captur (vanaf 334 euro) weer mogen verwelkomen.

Volkswagen Polo in prijs verlaagd

Tot slot is de Volkswagen Polo in prijs verlaagd. Je rijdt nu al een Volkswagen Polo Comfortline vanaf 299 per maand.
 

Volledig digitaal private leasen

Ben je toe aan een nieuwe auto maar je hebt geen zin de deur uit te gaan? Dan kan private leasen via de ANWB volledig vanuit huis geregeld worden. Indien gewenst wordt de auto zelfs bij je voor de deur afgeleverd.

Bekijk het totale aanbod van ANWB Private Lease of bekijk eerst alle algemene informatie over private lease.