Opel bij ANWB Private Lease: vanaf 249,- per maand

Private lease een Opel Corsa(-e), Astra, Crossland X of Grandland X

De meest populaire modellen van Opel zijn nu tijdelijk heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt bijvoorbeeld al een rijk uitgeruste Opel Corsa vanaf 249,- per maand.

Opel Corsa en Corsa-e

Voor die 249,- per maand heb je dan de Opel Corsa 2020. Deze prima uitgeruste Corsa heeft onder andere de beschikking over Bluetooth, DAB+ en een heel ruime veiligheidsuitrusting. Standaard heeft de Corsa 75 pk onder de motorkap, maar upgraden naar 100 pk is al mogelijk voor 15 euro per maand. Daarnaast kun je de Corsa ook nog upgraden naar de luxere Elegance (ook als automaat) of de sportievere GS-Line.

De Opel Corsa is ook beschikbaar als de volledig elektrische Corsa-e. De vanafprijs van 399,- per maand kun je in de eerste 4 jaar van je leasecontract met de aanschafsubsidie voor elektrische auto’s van 4.000,- nog eens 83 euro per maand omlaag brengen. Dan betaal je dus nog maar 316,- per maand en kom je in de praktijk zo’n 300 kilometer ver op één tank… batterijlading!

Opel Crossland X

De Opel Crossland X Edition 2020 lease je al vanaf 299,- per maand en is bovendien al rijk uitgerust. De meerprijs van 10 euro per maand voor de zwaardere 1.2 Turbo-motor met 110 pk is absoluut de moeite waard. Verder kun je nog kiezen voor de nog net iets luxere Innovation-uitvoering. Zowel de Edition 2020 als de Innovation zijn ook verkrijgbaar als automaat met 130 pk.

Opel Grandland X en X-hybride PHE

Een maatje groter dan de Crossland is de Opel Grandland X en is er vanaf 409,- per maand. De ruime gezinsauto met hoge instap komt ook in de Edition 2020 maar weinig te kort aan boord. Voor de liefhebbers is de uitrusting van de Grandland nog wel wat op te schroeven met de Innovation en/of automaat.

Voor wie dagelijks relatief korte ritten maakt kan de Opel Grandland X-Hybrid PHEV een voordelig alternatief zijn. De vanafprijs is weliswaar met 499,- per maand wat hoger, maar de eerste ca. 50 kilometer zijn volledig elektrisch en daarna springt pas de krachtige 1.6 Turbo-motor bij. Wie consequent oplaadt, hoeft dan nauwelijks nog benzine te tanken.

Opel Astra en Astra Sports Tourer

Ook de nieuwe Opel Astra’s zijn nu scherp geprijsd. Je leaset respectievelijk een Opel Astra als hatchback of Opel Astra Sports Tourer (stationwagen) voor 324,- en 349,- per maand. Ook hier betreft het de luxe Edition 2020, maar is upgraden naar de Elegance en/of automaat een optie.

Bekijk alle Opel aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer informatie

Lees in ons dossier alles over private lease. Wat is private lease, waarom is het vaak goedkoper dan zelf kopen, wat zijn de misvattingen, etc.