Aanbiedingen Nissan bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Nissan

De stokpaardjes uit het assortiment van Nissan zijn nu bij ANWB Private Lease tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Je rijdt bijvoorbeeld al in een sportieve Nissan Micra vanaf 239,- per maand.

In de Visia-uitvoering van de Nissan Micra kun je al rekenen op een prima basisuitrusting, maar upgraden naar de Acenta of de ongekend populaire N-Connecta behoort ook tot de mogelijkheden. Vervolgens zijn er ook nog de nodige optiepakketten waarmee je nog meer extra luxe aan boord van je Micra kunt toevoegen. De Micra is ook als automaat leverbaar.

Nissan LEAF

De volledig elektrische Nissan LEAF is tijdelijk spectaculair in prijs verlaagd. De LEAF kost je nu geen 439,- per maand, maar is er al vanaf 319,- per maand. Voor dat bedrag heb je de Acenta-uitvoering, maar voor de bescheiden meerprijs van slecht 10 euro per maand krijg je met de N-Connecta veel terug: o.a. parkeersensoren, camera’s rondom, grotere velgen en verwarmbare voorstoelen en achterbank. Ook de Tekna-uitvoering is te private leasen. Je komt met de LEAF zo’n 240 kilometer ver op één batterijlading.

Aanbiedingen ANWB Private Lease in Nissan showroom

SUV’s van Nissan

Ook de SUV’s zijn scherp geprijsd. Van ‘klein naar groot’ rijd je met ANWB Private Lease al de nieuwe Nissan Juke vanaf 299, - per maand. De nieuwe Juke valt in positieve zin minder op dan voorheen.  De Juke begint bij de Visia, maar ook hier kun je weer kiezen voor een luxere uitvoering (Acenta of N-Connecta) tegen een meerprijs per maand.

Zijn grotere broer is de populaire Nissan Qashqai. De Acenta-uitvoering lease je al vanaf 379,- per maand. Daarin kom je eigenlijk weinig te kort, maar voor de liefhebber krijg je met een upgrade naar de N-Connecta of Tekna veel luxe snufjes extra. De Qashqai is ook als automaat leverbaar.

DEMODAGEN Nissan dealers (30-1 t/m 1-2)

Proefrijden bij een dealer is natuurlijk altijd mogelijk, maar tijdens de demodagen (van 30 januari t/m 1 februari) staat het private lease aanbod van de ANWB centraal in de showroom van de deelnemende Nissan dealers en zorgen de dealers en LeasePlan samen voor een extra snelle afhandeling van (aan)vragen.

Bekijk alle Nissan aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer informatie

Lees in ons dossier alles over private lease. Wat is private lease, waarom is het vaak goedkoper dan zelf kopen, wat zijn de misvattingen, etc.