Aanbiedingen Nissan bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Nissan

Bij ANWB Private Lease zijn de auto’s van Nissan nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd. Je rijdt bijvoorbeeld al in een sportieve Nissan Micra van 249,- per maand.

Nissan Micra

Voor die 249,- per maand kun je in de Visia-uitvoering van de Nissan Micra al rekenen op een degelijke basisuitrusting. Upgraden naar de Acenta, N-Design (voorheen de populaire N-Connecta) of Tekna behoort ook tot de mogelijkheden.  De N-Design uitvoering is ook als automaat leverbaar.

Nissan LEAF

De volledig elektrische Nissan LEAF kost je nu tijdelijk geen 399,- per maand, maar is er al vanaf 329,- per maand. Voor dat bedrag heb je de Acenta-uitvoering met een 40 kWh batterij (240 km actieradius). Deze kun je upgraden naar de rijker uitgeruste N-Connecta en Tekna uitvoeringen, ook beschikbaar met de 62 kWh batterij (340 km actieradius).

SUV’s van Nissan

Ook de SUV’s van Nissan zijn scherp geprijsd. Van ‘klein naar groot’ rijd je met ANWB Private Lease al de nieuwe Nissan Juke vanaf 309, - per maand. De Juke begint bij de Visia, maar ook hier kun je weer tegen meerprijs kiezen voor luxere uitvoeringen als de Acenta, N-Connecta, N-Design of Tekna.

Zijn grotere broer is de populaire Nissan Qashqai. Daarvan lease je een Access Edition nu vanaf 389,- per maand.  Daarin kom je eigenlijk weinig te kort, maar uitbreiden naar de Design Edition of Premium Edition is een optie. Ga je voor een automaat? Dan kun je rekenen op 160 i.p.v. 140 pk onder de motorkap.

Groot, groter, grootst: de zevenzitter Nissan X-Trail is er vanaf 539,- per maand. Dan heb je een rijk uitgeruste N-Connecta-uitvoering met 160 pk en een automaat.  De Nissan X-Trail is eveneens als Tekna-variant leverbaar.

Meer over private leasen

Wil je eerst meer lezen over private lease in het algemeen? In ons dossier private lease lees je wat private leasen precies is, waarom het vaak goedkoper is dan zelf kopen, wat de misvattingen over leasen zijn en nog meer informatie die belangrijk is om te weten als je wilt gaan leasen.

Direct enthousiast

Bekijk alle Nissan aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.