Franse revolutie bij ANWB Private Lease

Nieuw aanbod private lease

Het assortiment van ANWB Private Lease wisselt geregeld. We hebben de laatste tijd veel auto’s van Franse makelij voor je toegevoegd, waaronder de Auto van het Jaar 2020!

Naast de scherp geprijsde Renaults zijn er recent nog meer auto’s van Franse komaf in het assortiment opgenomen. Dit zijn onze nieuwste modellen.

Peugeot 208

Peugeot (e-)208 en (e-)2008

De nieuwe Peugeot 208 is verkozen tot ‘Auto van het Jaar 2020’ en dat is niet voor niets: de Peugeot 208 ziet er strak uit en is standaard rijk uitgerust. Je kunt de nieuwe 208 al privé leasen vanaf 284,- per maand.

De volledige elektrische Peugeot e-208 (ca. 300 km actieradius) is in prijs verlaagd en is er nu vanaf 449,- per maand. Dat is echter nog zonder de aanschafsubsidie van €4.000, daarmee krijg je de eerste 4 jaar van het leasecontract nog eens 83,- per maand korting van de overheid!

Peugeot 2008

Ook de Peugeot 2008 is vernieuwd. Naast een goede standaarduitrusting op gebied van veiligheid heeft de Peugeot 2008 de beschikking over een soepele driecilinder met 100 of 130 pk. De 2008 is er ook als automaat. Je rijdt de nieuwe Peugeot 2008 vanaf 359,- per maand.

Behalve de benzineversie is er ook een volledig elektrische variant van de Franse crossover: de Peugeot e-2008. Deze is verkrijgbaar vanaf 529,- per maand, maar ook hier kun je een beroep doen op de aanschafsubsidie voor elektrische auto’s om het maandelijkse bedrag de eerste 4 jaar met 83,- te drukken. Het batterijpakket van de e-2008 is goed voor ca. 240 km.

Bekijk alle Peugeots van ANWB Private Lease

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross

Met de afsplitsing van DS, daarover hieronder meer, is de Citroën C5 Aircross het paradepaardje van Citroën geworden. Deze ruime crossover rijdt als een echte Citroën met een enorm veel comfort en maakt eveneens gebruik van dezelfde fijne motor als Peugeot (eveneens onderdeel van het PSA-concern). De C5 Aircross lease je vanaf 499,- per maand.

Bekijk alle Citroëns van ANWB Private Lease

DS 3 Crossback

DS als nieuw merk

Het merk DS is helemaal nieuw in het assortiment. De DS-lijn is er al vanaf 2010, maar opereerde toen nog onder de vlag Citroën. Sinds 2015 staat DS op zijn eigen benen. Uiteraard nog wel binnen het PSA-concern. De DS 3 Crossback was het eerste model dat na de zelfstandigheidsverklaring van DS op de markt kwam. DS zet zichzelf neer als ‘haute coiture’ en dat zie je terug in een zeer rijke standaarduitrusting en daarmee ook in de prijs: je leaset een DS 3 vanaf 429,- per maand.

De DS 7 Crossback is een maatje groter, maar ook daar drukt DS de stempel van luxe en weelde aan boord. Deze klasbak is te private leasen vanaf 549,- per maand.

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Past niet helemaal bij in het rijtje Fransozen. Opel is dan weliswaar onderdeel geworden van het Franse PSA, maar de Opel Ampera-e is nog ontwikkeld in de tijd dat Opel nog aan General Motors toebehoorde. Je rijdt de Ampera-e (340 km op één batterij) in de meeste luxe uitvoering vanaf 509,- per maand. Ook hier kun je nog het maandbedrag ruim acht tientjes omlaag brengen door een beroep te doen op de aanschafsubsidie voor elektrische auto’s.

Bekijk alle Opels of ga meteen naar het totale aanbod van ANWB Private Lease

Meer informatie

Lees in ons dossier alles over private lease. Wat is private lease, waarom is het vaak goedkoper dan zelf kopen, wat zijn de misvattingen, etc.