Aanbiedingen Hyundai bij ANWB Private Lease

Private Lease voordelig een Hyundai

De meest populaire Hyundai modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Hyundai i10 vanaf slechts 199,- per maand. Zolang de voorraad strekt, want op=op.

In de Comfort-uitvoering van de Hyundai i10 kom je met zaken als airconditioning, cruise control en radio met USB-/AUX-aansluiting niets te kort. Mocht je toch behoefte hebben aan een geïntegreerd navigatiesysteem, Apple CarPlay en parkeersensoren dan kun je het Smart Navigation Pack erbij nemen.

Hyundai Kona

Hyundai Kona

De populaire compacte crossover van Hyundai, de Kona, is er nu al vanaf 299,-. Naast zijn uitgesproken uiterlijk zit er natuurlijk airconditioning, cruise control en een radio met bluetooth op. Tegen meerprijs heb je de Kona Comfort met onder meer automatische airconditioning, 7 inch audio display en Apple CarPlay en Android Auto (voorbereiding) en parkeersensoren achter. Wil je een SUV met meer ruimte dat kun je bij Hyundai terecht voor de vernieuwde Tucson. Nu bij ANWB Private Lease te leasen vanaf 469,- per maand.

Hybride of elektrische Ioniq

De zuinige Hyundai Ioniq met hybride-aandrijving lease je nu vanaf 399,-. Wil je volledig elektrisch rijden dan kan dat met de Ioniq Electric. Deze is nu uitgerust met een groter batterijpakket, goed voor zo'n 300 kilometer, en laadt (aan een snellader) binnen een uur weer voor 80% op. De elektrisch Ioniq is er vanaf 475,- per maand.

Daarnaast kun je nu ook voor aantrekkelijke maandtarieven een Hyundai i20, of i30 leasen. De i30 zefs in diverse carrosserievarianten: als hatchback, liftback en wagon. De i20 is er vanaf 264,- per maand, de Hyundai i30 hatchback vanaf 339,-.

Bekijk alle Hyundai aanbiedingen van ANWB Private Lease of lees eerst meer informatie over ANWB Private Lease.

Meer informatie

Lees in ons dossier alles over private lease. Wat is private lease, waarom is het vaak goedkoper dan zelf kopen, wat zijn de misvattingen, etc.