ANWB Rijcoach van het jaar 2018 verkozen!

: Enayat Poya van ANWB Rijopleiding Utrecht wint de titel ‘Rijcoach van het jaar 2018!’ Poya wint hiermee 2018 euro en de bijbehorende bokaal.   

Op de foto van links naar rechts: Enayat Poya, Sander Borsten, Hans Peter en David Meeldijk.

ANWB rijcoach van het jaar verkiezing 2018

De prijzen worden uitgereikt op het hoofdkantoor in Den Haag door Sander Borsten, directeur ANWB Rijopleiding en Sabine van den Berg, franchise manager bij ANWB Rijopleiding. “Om rijcoach van het jaar te worden heb je heel wat werk verzet, leerlingen tevreden doen slagen en ANWB Rijopleiding op geweldige wijze vertegenwoordigd”, zegt Borsten. 

ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding is 100% dochter van de ANWB, en met 55 vestigingen en ruim 530 rijcoaches de grootste rijschool van Nederland. ANWB Rijopleiding zorgt er al twee decennia voor dat leerlingen veilig en met plezier hun rijbewijs halen. Diezelfde leerlingen waarderen de ANWB rijcoaches dan ook met een 8.9 gemiddeld.

ANWB Rijcoach van het jaar

De verkiezing is inmiddels traditie geworden binnen ANWB Rijopleiding. “Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk de rol van de rijcoach is voor ons bedrijf”, aldus Borsten. "ANWB Rijopleiding viert dit jaarlijks door de rijcoach van het jaar verkiezing; aandacht voor het vak waarin gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheid op de weg centraal staan”.

Genomineerden

Traditiegetrouw worden 3 rijcoaches genomineerd waarvan er één de titel ANWB Rijcoach van het jaar veroverd. Dit jaar waren dat David van Meeldijk van ANWB Rijopleiding Haarlem, Hans Peter van ANWB Rijopleiding Lelystad & Enayat Poya van ANWB Rijopleiding Utrecht. De genomineerde rijcoaches hebben samen een gemiddeld slagingspercentage van 90% en een klanttevredenheid van 8.6. Op de vraag wat zijn geheim is om tot dit resultaat te komen geeft Poya aan “Ik doe het met veel plezier en vooral samen met mijn collega’s. Ik wil mijn leerlingen blijven uitdagen en ik zorg ervoor dat ze plezier hebben in het rijden.”