Fiat 500 terug bij ANWB Private Lease

Assortiment privé leaseauto's ANWB verder uitgebreid

De immens populaire Fiat 500 is terug in het assortiment van ANWB Private Lease. Nieuw in het aanbod zijn verder de (hybride) Toyota Yaris, de Opel Adam, Seat Ibiza en de geheel vernieuwde Nissan Micra.

Fiat 500

Naast de varianten 500C en 500X is nu ook de ‘normale’ Fiat 500 weer terug in het assortiment van ANWB Private Lease. Vanaf € 239 per maand  lease je de luxe Lounge-uitvoering met onder meer een panoramadak en cruise control. Ook de Toyota Yaris Aspiration (vanaf € 289 per maand) is terug van weggeweest en is te ‘upgraden’ naar de zuinige hybride uitvoering: vaste klant in onze top 10 zuinigste kleine benzinemodellen.

Nissan Micra

Ook nieuw: Nissan Micra, Opel Adam en Seat Ibiza 

De nieuwste generatie van de Nissan Micra (zie de afbeelding) is niet alleen een stuk groter dan voorheen, maar ook een blikvanger van jewelste. Je rijdt de nieuwe Micra al vanaf 249,- per maand. De Opel Adam is een opvallende verschijning. Vanaf € 275 per maand kun je de goed uitgeruste Unlimited-uitvoering leasen. In afwachting van de nieuwe Seat Ibiza biedt de ANWB het huidige model aan voor een scherp maandbedrag. Voor vanaf € 239 per maand krijg je de Ibiza in Style Connect uitvoering.*

* De Seat Ibiza is inmiddel uitverkocht (29-05-2017)

Alles over het privé leasen van een auto

Bekijk het complete aanbod auto's van ANWB Private Lease


Alle genoemde vanafprijzen zijn per maand, bij een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar.