Versla de ANWB-testrijder en win een Toyota Yaris Hybrid

Doe mee met de Toyota Energy Challenge

Doe de Energy Challenge bij de Toyota-dealer, onze auto-tester ging je voor. Kun jij hem verslaan? De winnaar mag mee naar de finale en maakt kans op een gratis Yaris Hybrid. 

Toyota Yaris

De nieuwe Toyota Yaris Hybrid springt heel zuinig om met brandstof. Bovendien kun je volgens Toyota vrij eenvoudig de helft van de reistijd elektrisch rijden met deze hybride auto. De ANWB heeft dat laatste gecheckt en wat bleek: met een beetje moeite kun je zelfs 63 procent van je reistijd emissievrij rijden. De vraag is: kun jij dit percentage nóg scherper zetten en onze ANWB-testrijder verslaan? Doe mee en maak kans op een Toyota Yaris.

Een nieuwe Toyota Yaris Hybrid voor niks!

Wat moet je doen? Geef je op bij een van de vele Toyota-dealers in het land. Volgens een vaste route probeer je vervolgens zo zuinig mogelijk te rijden. Speciale apparatuur in de auto legt jouw verbruik van dat moment vast en ziet ook hoeveel procent van de reistijd je puur elektrisch rijdt. Versla jij de ANWB-testrijder? Dan kan het zomaar zijn dat jij één van de finalisten bent. In een spannende eindstrijd maak je dan kans op het winnen van een Toyota Yaris Hybrid.

De Toyota Energy Challenge duurt van 1 mei t/m 11 juni 2017.

Klik hier om deel te nemen met de Toyota Yaris Energy Challenge