ANWB zoekt panelleden voor mobiliteitsdiscussie

Praat mee tijdens de Automotive Week in Helmond

De zelfrijdende auto komt eraan, maar er is nog veel onduidelijk. Stel jouw vragen tijdens de Automotive Week in Helmond.

Van zondag 26 tot en met vrijdag 31 maart wordt op de Automotive Campus in Helmond de Automotive Week gehouden. Tijdens dat evenement wil de ANWB samen met diverse andere partijen aan een internationaal publiek laten zien wat Nederland bijdraagt aan de mobiliteit van de toekomst.

Steeds meer voertuigen worden uitgerust met automatische systemen; sommige fabrikanten voorspellen zelfs dat binnen een paar jaar de eerste zelfrijdende voertuigen op de weg te vinden zijn. Maar voor het zover is zijn er nog veel dingen onduidelijk. Wat betekent die ontwikkeling voor automobilisten? Welke beperkingen kennen zulke systemen? En wat gebeurt er met de bestaande regelgeving?

Praat mee

Op woensdag 29 maart 2017 praten ontwikkelaars, wetenschappers, de automotive industrie en de ANWB over de gevolgen voor de automobilist. Met welke factoren moeten we rekening houden? Wat wil de automobilist zelf? ANWB en Connected Strategische Veranderingsprocessen nodigen jou uit om deze dag bij te wonen en 's middags mee te praten in een panel. Ben je geïnteresseerd en heb je duidelijke ideeën over mobiliteit? Meld je dan aan via belangenbehartiging@anwb.nl. Er is plaats voor 5 panelleden; die krijgen op maandag 27 maart bericht.

Lees meer over de zelfrijdende auto