Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Zijn er al goedkope elektrische auto's?

  26 mei 2020

  'Elektrische auto's zijn duur' is een veelgehoorde uitspraak, maar klopt dat wel? De ANWB doet een rondje langs de verschillende showrooms.

 2. Zakelijk reizen met de Mobiliteitskaart

  26 mei 2020

  Een gesprek met Jeroen Kok, over de ontwikkelingen van de mobiliteitskaart, samenwerkingsverbanden en nieuwe diensten van de ANWB voor de zakelijke markt.

 3. Coronamaatregelen België

  26 mei 2020

  Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om zomaar naar België te reizen. Zogenaamde 'niet-essentiële' reizen zijn niet toegestaan tot 8 juni.

 4. Maatregelen Europees verkeer en coronavirus

  26 mei 2020

  In verband met het coronavirus hebben veel landen verkeersmaatregelen ingesteld. Volg via Twitter @ANWBEuropa de actuele Europese verkeerssituatie.

 5. Coronamaatregelen bij reizen door Spanje

  26 mei 2020

  De Spaanse grenzen zijn dicht voor niet-Spanjaarden, maar Nederlanders mogen met de auto terugreizen naar Nederland. Om de terugreis door Spanje naar Nederland te ondersteunen, is er een document (in het Spaans en Engels) van de Nederlandse ambassadeur in Madrid beschikbaar.

 6. Coronamaatregelen bij reizen door Frankrijk

  26 mei 2020

  In Frankrijk zijn maatrgelen ingesteld in verband met het coronavirus. Buitenlanders op doorreis, hebben een speciaal formulier (wat gedownload kan worden) nodig om door Frankrijk te reizen.

 7. Stakingen/acties in Europa

  26 mei 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 8. Overzicht Alpenpassen

  26 mei 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 9. ANWB presenteert coronalabel voor campings

  25 mei 2020

  Vanaf vandaag kan de kampeerder aan de hand van een speciaal label op anwb.nl zien of de Nederlandse camping van zijn keuze speciale coronamaatregelen heeft getroffen en welke dat zijn.  

 10. Onderzoek: Nederlander wil na corona meer met eigen vervoer reizen

  22 mei 2020

  Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat een fors deel van de Nederlanders (36%) na de coronacrisis vaker met eigen vervoer wil reizen.