ANWB helpt u een garage kiezen

Hoe kiest u een goede garage? De dichtstbijzijnde? De goedkoopste? Nu is er anwb.nl/garagereviews om u te helpen een goede garage te kiezen. Dat wordt dankzij de beoordelingen van andere autobezitters een stuk makkelijker.

garagereview

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat bijna de helft van de mensen een garage in de buurt kiest en dat bijna iedereen zijn garage trouw blijft. Eigenlijk vreemd als je bedenkt dat we in de keuze van hotels, restaurants of reizen veel kritischer zijn. Een onafhankelijke beoordelingssite als anwb.nl/garagereviews is daarom ook logisch. En handig, als u eigenlijk niet zo tevreden bent, of net verhuisd.

De klant beoordeelt zijn garage op onder meer klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en het nakomen van afspraken. Wat de site bijzonder maakt, is dat garagehouders kunnen reageren op beoordelingen van hun klanten.

Help mee en win

Omdat de site nieuw is, roepen we iedereen op zijn of haar garage op te zoeken en een beoordeling achter te laten. Hoe meer beoordelingen, hoe waardevoller de site. Dus doe mee en beoordeel uw garage op anwb.nl/garagereviews. Iedereen die een beoordeling plaatst maakt kans het volledige bedrag van zijn laatste garagebezoek van de ANWB terug te krijgen. Bekijk wel eerst de actievoorwaarden.

Beoordeel uw garage