5x Houd de herfst buiten auto

Nooit meer beslagen ramen!

Zeg je in Nederland herfst, dan zeg je vooral: regen! Met deze vijf producten in de auto ga je dat gure herfstweer succesvol te lijf! Nooit meer beslagen autoruiten en nooit meer last van die laagstaande zon. En o ja, goodbye stinkende, natte automatten.

Dag muffe luchtjes en beslagen ramen!

Natuurlijk heb jij een trekker in de auto om je beslagen voorruit snel schoon te vegen. Maar is het niet veel fijner als er gewoon helemaal geen vocht in het interieur zou hangen? Deze auto-ontvochtiger helpt niet alleen tegen beslagen ruiten, maar ook tegen schimmel, meeldauwvlekken in de bekleding en muffe geurtjes.

Schaak-(natte)-mat!

Die lekkere bos- of strandwandeling eindigt in de herfst vaak met stinkende, kleddernatte automatten op de terugreis in de auto. Helemaal als de hond ook mee is! De oplossing: universele automatten van rubber of pvc. Ook voor in de kofferbak van jouw stationwagon. Zodat die natte-honden-lucht niet dagen in de auto blijft hangen.

Geen geknijp meer tegen  de zon

Niks zo irritant en gevaarlijk tijdens autorijden als die verblindende, laagstaande zon. Met deze fraaie zonnebrillen heb je daar geen last meer van. En je ziet er nog eens hip uit ook. Bewaar ‘m altijd in de auto, in de gratis meegeleverde koker (handig!). Zo zit je nooit meer met je ogen tegen de zon zit te knijpen.

Behaaglijk: een lekker warm vest

Een lekker warm fleece-vest aan in de auto is beter dan de kachel (nog) hoger zetten. Van die droge, warme lucht word je duf, waardoor je minder alert bent. De vesten zijn slank van model, zodat je niet ‘opgepropt’ in je dikke jas achter het stuur hoeft te zitten. Voor dames- en heren, in diverse kleuren en maten.

Voor als je weer uitstapt: Paraplu

Zo’n gierende regenbui is misschien prima zolang je droog en warm in de auto zit, maar je zult toch een keer weer moeten uitstappen. Met deze stoere stormparaplu’s lach je niet alleen om die plensbui, maar ook om windkracht 9! Ze zijn er in mini- en in grote uitvoering.