Voordelen van ANWB Garantie

Een auto blijft techniek en er kan altijd wat stuk gaan. Maar als er dan iets mis is, wil je dat dit zonder gedoe wordt opgelost.  Met een auto met ANWB Garantie gaan wij dat voor je verzorgen. Hierin hebben wij geen financieel belang en zien er uitsluitend op toe dat beloofde kwaliteit geleverd wordt. Hier lees je meer over de voordelen van ANWB Garantie.  

Selectie van kwalitatieve uitstekende auto’s

Auto’s van geselecteerde autobedrijven en partners van de ANWB

We zijn als ANWB zuinig op ons merk en verbinden onze naam daarom niet zomaar aan auto’s die we niet kennen. De autobedrijven die ANWB Garantie mogen aanbieden zijn door ons zorgvuldig geselecteerd, omdat wij van mening zijn dat zij de kwaliteit kunnen leveren die bij de ANWB past. Dat wil niet zeggen dat andere autobedrijven minder kwaliteit zullen leveren, maar van deze partijen weten wij het zeker.

Zes maanden zeer uitgebreide garantie

Heldere voorwaarden, zonder verrassingen

Met een auto met ANWB Garantie ben je verzekerd van een zeer uitgebreide occasiongarantie, Daarbij hanteren we vanzelfsprekend wel voorwaarden, maar daarin staan geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Ontstaan er toch gebreken? Dan lossen wij dat voor je op.

Onafhankelijke claimbesluiten

Geen discussie met de verkopende partij

Bij een garantieprogramma ben je vaak aangewezen op de invulling die de verkopende partij daaraan geeft. Die heeft doorgaans een duidelijke voorsprong in technische kennis om zijn eigen argumenten kracht bij te zetten. Onderdeel van onze garantie is dat wij, en niet het autobedrijf, bepalen of er sprake van garantie is en hebben dan ook geen financieel belang bij het afwijzen of toekennen van een claim. Bij ANWB Garantie hoef je niet zelf die vervelende discussie te voeren, dat doen wij wel. 

Transparantie over het onderhoud

De onderhoudshistorie van de occasions is bekend en actueel

Van de occasions die worden aangeboden met ANWB Garantie is de status van het onderhoud volledig transparant. In veel gevallen betekent dit dat je de eerste 6 maanden of 10.000 kilometer (welke het eerste aan de orde is) ook geen onderhoud aan de auto hoeft te verwachten. Wordt er binnen die periode of dat aantal kilometers wel onderhoud verwacht, dan zal de verkoper hier melding van maken. Op de manier weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Uitvoer van reparaties altijd in de buurt

Dichtbij huis, of zelfs op vakantie in het buitenland

Is er in de garantieperiode een mankement ontstaan hoef je dat niet te laten herstellen bij het autobedrijf waar je de auto hebt gekocht. Dat is fijn, want als je de auto niet in de buurt hebt gekocht hoef je voor de reparatie niet het hele land door. Met een ANWB Garantie kun je de reparatie in overleg altijd laten uitvoeren bij een garage bij jou in de buurt of zelfs bij een buitenlandse garage als je op vakantie bent.

Bekijk het aanbod van auto's met ANWB Garantie