Voordelen van ANWB Garantie

Een auto blijft techniek en er kan altijd wat stuk gaan. Maar als er iets mis is, dan wil je dat dit zonder gedoe wordt opgelost. Met een auto met ANWB Garantie gaan wij dat voor je verzorgen. Hierin hebben wij geen financieel belang en zien wij er uitsluitend op toe dat beloofde kwaliteit geleverd wordt. Hier lees je meer over de voordelen van ANWB Garantie.  

Selectie van kwalitatief uitstekende auto’s

Auto’s van geselecteerde autobedrijven en partners van ANWB

We zijn als ANWB zuinig op ons merk en verbinden onze naam daarom niet zomaar aan auto’s die we niet kennen. De autobedrijven die ANWB Garantie mogen aanbieden, zijn daarom zorgvuldig dooro ns geselecteerd. Omdat wij van mening zijn dat zij de kwaliteit leveren die bij de ANWB past. Dat wil niet zeggen dat andere autobedrijven minder kwaliteit leveren, maar van deze partijen weten wij het zeker.

Twaalf maanden zeer uitgebreide garantie

Heldere voorwaarden, zonder verrassingen

Met een auto met ANWB Garantie ben je verzekerd van een zeer uitgebreide occasiongarantie. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend wel voorwaarden. Ontstaan er toch gebreken? Dan lossen wij dat voor je op.

Onafhankelijke claimbesluiten

Geen discussie met de verkopende partij

Bij een garantieprogramma klop je aan bij de verkopende partij. Onderdeel van onze garantie is echter dat wij, en niet het autobedrijf, bepalen of er sprake is van garantie. Bij ANWB Garantie hoef je daarom niet zelf de discussie met de verkoper te voeren. Dat doen wij wel. 

Transparantie over het onderhoud

De onderhoudshistorie van de occasions is bekend en actueel

Van de occasions die worden aangeboden met ANWB Garantie is de status van het onderhoud volledig transparant. In veel gevallen betekent dit dat je de eerste 6 maanden of 10.000 kilometer (welke het eerste aan de orde is) ook geen onderhoud aan de auto hoeft te verwachten. Wordt er binnen die periode of dat aantal kilometers wel onderhoud verwacht, dan zal de verkoper hier melding van maken. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Uitvoering van reparaties altijd in de buurt

Dichtbij huis of zelfs op vakantie in het buitenland

Is er in de garantieperiode een mankement ontstaan dan hoef je dat niet te laten herstellen bij het autobedrijf waar je de auto hebt gekocht. Dat is fijn, want als je de auto niet in de buurt hebt gekocht dan hoef je voor de reparatie niet het hele land door. Met een ANWB Garantie kun je de reparatie in overleg altijd laten uitvoeren bij een garage bij jou in de buurt. En zelfs bij een buitenlandse garage als je op vakantie bent.

Bekijk het aanbod van auto's met ANWB Garantie