Weet wat je leent

Met een autolening ben je snel weer 'back on track'. Zorg er altijd voor dat je weet wat je leent. Sluit de lening af bij een betrouwbare partij en probeer je lening zo snel mogelijk af te lossen.

Wat is verstandig lenen? 

Verstandig lenen is lenen zonder addertjes onder het gras of verrassingen achteraf. ANWB Ledenvoordeel partner Freo biedt eerlijke leningen met voordelige rente en heldere voorwaarden. Maar verstandig is lenen is óók: dat je als financieringsnemer wordt voorzien van volledige informatie. Zodat je volledig op de hoogte bent  en weet wat je leent. 

Zorgplicht

Alle financiële instellingen in Nederland hebben Zorgplicht. Dit houdt in dat ze verplicht zijn hun klanten voldoende te informeren. Zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken om een product wel of niet af te nemen. 

Bureau Krediet Registratie (BKR)

Het Bureau Krediet Registratie in Tiel geeft informatie over leningen die je hebt afgesloten, waaronder verzendhuiskredieten, creditcardkredieten of een limiet op je betaalrekening. Door alle leningen te registreren en dit te register te checken, voordat een krediet wordt verstrekt waken kredietverstrekkers ervoor dat je in de problemen komt bij (het aflossen van) je lening(en).