Ben jij klaar voor elektrisch rijden?

Woon of werk je in Den Haag en heb jij je wel eens afgevraagd of een elektrische auto wat voor jou is? Of er voor jouw autogebruik een elektrische auto beschikbaar is? En of je daarmee goedkoper uit bent dan met je huidige auto? Kom erachter met de gratis EVscan!

Ben jij klaar voor elektrisch rijden? Doe mee met de EVscan

Persoonlijk advies

Als je je aanmeldt voor de EVscan krijg je een connector van de ANWB die je in je eigen auto plaatst. De connector houdt je ritten bij. Na drie maanden ontvang je een rapport met informatie over je ritten, de afstanden die je rijdt en de kosten van jouw auto in vergelijking met een elektrische auto. Dan weet je of elektrisch rijden bij jouw autogebruik past.

Inzicht in jouw rijgedrag

De connector kan nog meer. Via de gratis ANWB Connected App kun je al je ritten terugzien, en zie je onder meer hoe zuinig je rijdt. Zo heb je direct plezier van de connector.

Vraag nu de EVscan aan

Enthousiast geworden? En heb jij een benzineauto vanaf 2001 of een dieselauto vanaf 2006? Dan kun je mee doen.

Vraag nu de EVscan aan

FAQ

De gemeente Den Haag wil de luchtkwaliteit in de stad verbeteren. De inzet van meer elektrische auto’s draagt daaraan bij. Samen met de ANWB is de EVscan ontwikkeld. Dit helpt automobilisten een keuze te maken in de mogelijke overstap naar een elektrische auto.

De EVscan is gratis. Je krijgt kosteloos een Connector t.w.v. €50,-, een Connected abonnement t.w.v. €60,- en een adviesrapport. Het adviesrapport ontvang je drie maanden na het installeren van de connector.

Het contract voor ANWB Connected is het eerste jaar gratis en wordt automatisch verlengd naar een betaald abonnement. Na 12 maanden kun je elke maand opzeggen door te bellen met het Leden Service Center via 088-269 2222 (lokaal tarief, ma t/m vr: 8:30 - 18:00 uur,  zaterdag: 10:00 - 16:00 uur).

Als je geen lid bent van de ANWB word je met het aanvragen van de EVscan niet automatisch lid. Je krijgt wel een relatienummer. Hiermee kun je een account aanmaken en kun je gebruik maken van de ANWB Connected Car App.

Met het ANWB Connected abonnement krijg je, net als met de EVscan, een connector die je in je auto plaatst. Deze verzamelt gegevens over je rijgedrag, maar geeft ook aan wanneer er iets mis is of dreigt te zijn met je auto. Via de ANWB Connected Car App op je telefoon kun je deze gegevens inzien. Het adviesrapport is hierin niet inbegrepen. Ga voor meer informatie over ANWB Connected naar: www.anwb.nl/auto/connected

 

Alleen als je werkt of woont in Den Haag kun je meedoen aan de EVscan. Kom je niet uit Den Haag, maar maak je graag gebruik van de voordelen van de connector dan kun je wel ANWB Connected aanvragen. Ga voor meer informatie over ANWB Connected naar: www.anwb.nl/auto/connected

Meer vragen?

Bekijk meer veel gestelde vragen over de EVscan