Rijtests elektrische auto's

Uitgebreide tests en rij-impressies van elektrische auto's

Steeds meer nieuwe elektrische auto's verschijnen op de markt. Naast pionier Tesla komen ook grote automerken als Volkswagen en BMW met nieuwe en goedkopere modellen. Wij testen en beoordelen zelf nieuwe en gebruikte elektrische auto's om jou van zo goed mogelijk advies te voorzien. Eerlijk en objectief.

Nieuwste rijtests

Citroën ë-C4

De nieuwe C4 wordt heel belangrijk voor Citroën. Hij vervangt niet alleen de bestaande C4, maar ook de C4 Cactus. En hij is er nu ook met een geheel elektrische aandrijving.

Hyundai Kona vs. Volkswagen ID.3 vs. Peugeot e-2008

De volledig elektrische Volkswagen ID.3 mag zich bewijzen tegenover de eveneens nieuwe Peugeot e-2008. De Hyundai Kona electric doet ook mee aan dit vergelijk en vertegenwoordigt de gevestigde orde.

Megatest: 11 elektrische auto's tot 40 mille

Een nieuwe subsidie maakt het nu ook voor particulieren aantrekkelijker om een elektrische auto te kopen. Welke moet je hebben met een budget van maximaal 40 mille? 

Volkswagen ID.3

De last op de schouders van de Volkswagen ID.3 is torenhoog. De volledig elektrische gezinsauto wordt beschouwd als de Golf van de toekomst. Heeft de langverwachte EV inderdaad zoveel potentie?

Dubbeltest Honda e vs. Mazda MX-30

Met de Honda e en Mazda MX-30 introduceert de Japanse autowereld twee uiteenlopende, volledig elektrische modellen die bij nader inzien veel met elkaar gemeen hebben.

Polestar 2

Polestar 2

Nu de langverwachte Polestar 2 zijn entree maakt op de Nederlandse markt, hangt de volledig elektrische sedan als een onweersbui boven het hoofd van de Tesla Model 3. Maar misschien dat traditionele benzineauto’s nog wel het grootste risico lopen op een nat pak.

Dubbeltest DS3 Crossback e-tense vs Mini Electric 2020

Uit de ban springen kan tegenwoordig ook met stekker: de DS 3 Crossback E-Tense en Mini Electric richten zich op een publiek voor wie een elektrische auto nog niet bijzonder genoeg is. Maar zijn zulke afwijkende EV’s ook een beetje bruikbaar?

Jaguar I-PACE vs. Mercedes EQC 2020

De verkopen van de Jaguar I-Pace en Mercedes EQC blijven achter bij die van de concurrentie. Welke van deze twee volledig elektrische crossovers zouden we niet over het hoofd mogen zien?

Porsche Taycan

De Taycan is de eerste volledig elektrische auto van Porsche. Niet alleen is hij de snelst ladende elektrische personenauto van dit moment, ook bij het verkeerslicht maak je indruk.

Rijtests per merk

Andere leden bekeken ook