Besparen op je brandstof

Tot 15% minder brandstofkosten

Trap je te snel op je rem? Of rijd je te hard? Je resultaat in de besparingsmodule Eco-score toont hoe zuinig je rijdt en waar er nog iets te verbeteren valt. Hierdoor kun je tot wel 15% op je brandstof besparen.

Besparen op brandstof met ANWB Connected

Door o.a. de GPS tracker in de ANWB Connector krijg je een terugkoppeling op je rijgedrag op basis van snelheid, acceleratie, rembeweging en het stationair draaien van de motor. Overzichtelijk gepresenteerd in de Connected Car app vind je onder Eco score per onderdeel jouw score. Hoe hoger je score, hoe lager je brandstofverbruik.

Besparen op brandstof met de ANWB Connected Car connector en app

Daarnaast staan bij elk onderdeel nuttige tips. Zo kun je nóg meer besparen en lever je tegelijkertijd een bijdrage aan het milieu en de verkeersveiligheid.

Wat kan ANWB Connected nog meer?

Besparen op brandstof is slechts een van de slimme functionaliteiten van ANWB Connected. Je krijgt daarnaast ook direct toegang tot geautomatiseerde ritregistratie, onze inzicht- en besparingsmodule ecodrive, inzicht in de status van je auto en pechhulp op maat. In de nabije toekomst kan pech zelfs voorspeld en voorkomen worden. 

Hoe weet ik of mijn auto geschikt is?

Ben je benieuwd of jouw auto geschikt is voor ANWB Connected? Ga naar bestellen, doe dan de autocheck en controleer of ANWB Connected gebruikt kan worden in jouw auto. Doorgaans kan dit in alle benzineauto’s vanaf 2001 en dieselauto’s vanaf 2006.

Bestel nu ANWB Connected