ANWB Connected Car app

Download nu gratis

Met de ANWB Connected Car app en de bijbehorende connector in je auto krijg je inzicht in je rijgedrag en meer informatie over je auto. Dankzij de gegevens die de connector naar je smartphone stuurt, heb je informatie over accustatus, brandstofverbruik, locatie en rijgedrag bij de hand. Het inzicht in je rijgedrag helpt je geld te besparen. En het helpt ons om problemen met je auto snel op te lossen of zelfs te voorkomen.

ANWB Connected Car app - telefoon en connector

Let op: om de app te gebruiken heb je de ANWB Connector nodig. Op dit moment kun je ANWB Connected helaas niet meer bestellen.

Wat kan ik met de Connected Car app?

De ANWB Connected Car app zit boordevol interessante en nuttige functies. ANWB is continu bezig met het verbeteren van de app om jou nog beter te kunnen adviseren omtrent jouw rijgedrag, te besparen op je brandstof en pech te voorkomen.

Dashboard

Het dashboard geeft je in een handig overzicht de status van je auto weer, de locatie van je auto, je Eco score en laatst gereden rit.

Ecoscore

Dit is een terugkoppeling op je rijgedrag op basis van snelheid, acceleratie, remmen en stationair draaien van de motor. De score is indicatief (maximale score is 100) en geeft een beeld hoe zuinig je rijdt. Daarnaast levert rijgedrag met een hoge score uiteraard ook een bijdrage aan het milieu en de verkeersveiligheid

Rittenregistratie

De rittenregistratie houdt alle ritten bij (datum,tijd, locatie, afstand) die je met de auto hebt gereden sinds het installeren van de connector. Ook kun je deze ritten eenvoudig exporteren.

Locatie auto bepalen

Middels de GPS tracker functie kun je nagaan waar je auto zich bevindt. Het locatiescherm geeft de laatst opgeslagen locatie van je auto aan.

Accustatus

Geeft de status van je accu weer en mogelijke gebreken.

Storingscodes

Met deze functie worden de actuele storingscodes weergegeven zodra ze optreden.

ANWB Connected Car app functies

Download de gratis ANWB Connected Car app

De ANWB Connected Car app is gratis beschikbaar voor iOS en Android gebruikers. Zorg dat je de laatste versie van iOS, Android en de ANWB Connected Car hebt geïnstalleerd voor een correcte werking van de app. De app werkt op telefoons vanaf Android versie 4.4 en iOS versie 9.1.

Download ANWB Connected Car voor iOS

Download ANWB Connected Car voor Android

Download de ANWB Connected Car app

ANWB Smart Driver: Pech en problemen voor zijn

De ANWB heeft een nieuwe techniek ontwikkeld die onze ervaring en expertise met auto's en pech combineert met de technologie in jouw auto.Door simpel een connector in je auto te steken.Zo kun je pech en problemen voor zijn en pechhulp versnellen en verbeteren.

ANWB Smart Driver is dan ook een uitbreidingsoptie bij het Wegenwacht-pakket. 

Meer informatie over ANWB Smart Driver