Aanvraag ANWB Connected

Hartelijk bedankt voor je aanvraag!

Binnen vijf werkdagen krijg je de connector thuisgestuurd. Alle instellingen van de connector, zoals de gegevens van je auto en je lidmaatschap, zijn al voor je ingevoerd. Het enige wat je hoeft te doen is de ANWB Connected Car app te installeren op je smartphone en in te loggen in de app met je Mijn ANWB account. Vervolgens vind je in de app instructies om de connector aan te sluiten in de auto. ANWB Connected is dan gelijk klaar voor gebruik.

ANWB Parkeren

Naast de ANWB Connected Car app werkt ANWB Connected ook in de ANWB Onderweg app.  Je kunt daarmee profiteren van handige functies zoals het weergeven van de locatie van de auto met Mijn Auto en het stoppen van parkeertransacties met Connected Parkeren. Met Mijn Auto in de ANWB Onderweg app zie je altijd de exacte locatie van je auto. En Connected Parkeren is een handige aanvulling op ANWB Parkeren waarmee je automatisch een bericht krijgt in de ANWB Onderweg app om je lopende parkeertransactie af te melden wanneer je weg wilt rijden na het parkeren. ANWB Parkeren is een gratis dienst voor ANWB-leden waarmee je het parkeergeld achteraf betaalt en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. En met de ANWB Onderweg app kun je eenvoudig parkeertransacties starten en stoppen.

Hier kun je de gratis ANWB Onderweg app downloaden:
anwb.nl/onderweg

Vragen

Heb je nog vragen over ANWB Connected of deze persoonlijke aanbieding, neem dan gerust contact op met ons Leden Service Center door ons een e-mail te sturen naar appsupport@anwb.nl of ons te bellen op 088-2692222 op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Wij helpen je graag!