Proef Autodelen

Proef Autodelen

Deel je auto met een ander en verdien er iets mee. Geen auto, of juist een tweede nodig? Gebruik voordelig de auto van een ander.

Doe mee

Proef Autodelen

De ANWB wil dat iedereen zo zorgeloos en prettig mogelijk kan reizen. Nu én in de toekomst. We kijken daarbij ook naar andere mobiliteitsvormen, zoals autodelen. In Nederland staan 8 miljoen auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil. Dat kan slimmer. Daarom starten we in samenwerking met autodeelplatform SnappCar de proef Autodelen: ANWB-leden kunnen voordelig kennismaken met autodelen.

Samen met SnappCar

Wat vind jij als ANWB-lid van autodelen? Hoe ervaar jij het gebruik van een auto van iemand anders of het delen van je eigen auto? Om daarachter te komen start de ANWB, vanaf 1 juli 2020, een proef van 6 maanden in samenwerking met SnappCar, het grootste autodeelplatform in Nederland voor particulieren onderling. Je kunt je via de ANWB op dit platform aanmelden. Op die manier profiteer je ook van ledenvoordeel. Tijdens de proef vragen we je maandelijks een korte online vragenlijst in te vullen en je ervaringen met ons te delen.

Doe je mee?

Ben je ANWB-lid en heb je geen eigen auto, of heb je juist een tweede auto nodig? Of staat je auto vaak stil en wil je ‘m met iemand anders delen? Kijk wat jouw voordelen zijn als huurder of verhuurder en meld je aan voor de proef!

Aanmelden als huurder

Aanmelden als verhuurder

Door je auto te delen, help je een ander, draag je bij aan een beter milieu en hoeven er minder auto’s in de straat geparkeerd te staan. Als je je eigen auto deelt, houd je er zelf ook nog eens extra inkomsten aan over. Als gebruiker van een deelauto bespaar je de kosten van een eigen auto en gebruik je een auto alleen op het moment dat je ‘m nodig hebt.

Deel je auto met een ander

Deel je auto met een ander

Ontdek hoe autodelen werkt en wat het je op kan leveren.

Gebruik de auto van een ander

Gebruik de auto van een ander

Ontdek hoe het werkt en wat je voordelen zijn als ANWB-lid.

Samenwerking

Samenwerking

De proef Autodelen is een samenwerking tussen de ANWB en SnappCar.