Naar artikel
Tot25%korting

Pechhulp voor je e-bike

Een lekke band of accuproblemen? Wij zorgen dat je verder kan.

Bekijk de voordelen 

Blijf op de hoogte

Dagelijks relevant nieuws en leuke tips

Zo betaal je elektronische tol op de A4 en de A79 in Frankrijk 

Op de A79 en de A4 in Frankrijk betaal je elektronische tol. Er staan portalen boven de weg die de auto's registreren. Dit moet je doen.

Veilig rijden in de bergen met de caravan 

Hoe rijd je goed en veilig met de caravan in de bergen? En hoe doe je dat met een automaat? Bekijk de video en lees de feiten & tips.

ANWB is er voor jou

Dit kost tanken in het buitenland 

De brandstofprijzen verschillen sterk over de grens. Benieuwd wat je ongeveer kwijt bent aan de pomp op vakantie? Bekijk de prijzen per land.

Op vakantie zonder milieusticker, kan dat? 

Op veel Europese plekken hebben alle voertuigen een milieusticker nodig. Voorkom een boete en schaf er eenvoudig eentje aan.

Goed voorbereid op vakantie 

Wil jij dit jaar ontspannen vertrekken naar je bestemming? In de ANWB Reiswijzer vind je per land alle informatie om goed voorbereid op vakantie te gaan. Check ‘m voor vertrek!

Tot 15% korting kampeerassortiment 

Van kampeermeubels tot kookgerei, verlichting, slaapzakken en meer: bereid je voor op je kampeervakantie in de ANWB (Web)winkel.

Tesla Model Y vs. Toyota bZ4X 

Autoredacteuren Frank Buma en Gert Wisse vergelijken deze twee bekende elektrische auto's.

Kampioen 

Kampioen neemt je dit keer mee naar bruisend Leuven, laat het andere Oostenrijk zien en voelt 14 middenklasser e-bikes aan de tand.

Ons aanbod voor jou

Jouw auto morgen verkocht 

Met de ANWB Verkoopservice verkoop je je auto in een paar stappen zonder vervelende onderhandelingen. Binnen 1 werkdag ontvang je een vrijblijvend bod.

Tot € 500 korting met de ANWB Vakantiedeals 

Maak je die fantastische roadtrip door de Verenigde Staten of reis je naar wereldwonder Machu Picchu in Peru? Profiteer van 7 juni tot en met 13 juni van korting op al onze reizen naar Noord- en Zuid-Amerika.

Kampeervoordeel met ANWB Kampeerkaart CKE 

Voordeel op campings, scherpe kampeerdeals en korting in de ANWB-(web)winkel. Vraag je ANWB Kampeerkaart CKE aan en maak kans op een roadtrip t.w.v. € 3.450,-.

ANWB Creditcard 

Je nieuwe fiets is een flinke aanschaf. Wat als die niet of kapot wordt geleverd? Betaal met de ANWB Creditcard en je aankopen zijn altijd verzekerd en voorzien van aflevergarantie!

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

75% beoordeelt de Wegenwacht met tenminste een:
Gebaseerd op 93.331 reviews

In de vakantiemodus

Veilig onderweg 

Ga zorgeloos op vakantie met de auto! Onze autoveiligheidsproducten, zoals veiligheidshesjes en EHBO-set zorgen voor een veilige reis.

Vignetten 

Denk aan je vignet voor Oostenrijk of Zwitserland! Haal je vignet op tijd in huis en voorkom boetes of wachtrijen bij grensovergangen.

Bermuda's, skorts en shorts 

Het is tijd om wat vitamine D op te doen, dus stap in stijl de zomer in met onze bermuda’s, skorts en shorts.

ANWB folder 

Blader door onze digitale folder met fijne ledenacties en bereid je voor op je zomervakantie!