Jouw geluksmoment in de winter

Fotowedstrijd: stuur ons je mooiste foto!

Ga je deze winter lekker op wintersport, of hoop je hier in Nederland op sneeuw? Het maakt niet uit, iedereen mag meedoen met onze fotowedstrijd! Deel met ons je ultieme geluksmoment in de winter en maak kans op mooie prijzen.

alt text

Krakende sneeuw onder je voeten, verfrissende kou, kraakheldere luchten en voor de wintersportliefhebbers: 's ochtends vroeg als een van de eersten de piste betreden en genieten van de verse sneeuw. Allemaal geluksmomentjes die je meemaakt in de winter. Wij houden ervan! Jij ook? Leg het vast op een mooie foto.

Wat kun je winnen?

Je maakt door deelname aan deze fotowedstrijd kans op verschillende mooie prijzen:

alt text

Geen last meer van je voeten tijdens het skiën? Het lijkt een utopie, maar met het Bootfitting-programma van Wim Jaquet Sports is het mogelijk! Maak nu kans op een gratis Bootfitting sessie van één van de gespecialiseerde bootfitters én ontvang een gratis paar volledig gepersonaliseerde Fischer Full Vacuum skischoenen t.w.v. 449,-!
Meer weten over Bootfitten bij Wim Jaquet Sports?

 

alt text

DAKA Sport geeft een paar ski's weg ter waarde van 399,-. Zie jij jezelf al skiën op de Atomic Smoke TI ARC ski?
Meer info over de ski

alt text

Prijs: Hapro Traxer 8.6 Anthracite
Bruto adviesprijs incl. BTW: €444,-

Ontspannen op wintersport met Hapro!

Ga je met de auto op vakantie? Dan is wat extra bagageruimte vast welkom! De Hapro Traxer is een fraai vormgegeven autodakkoffer, ontworpen voor avontuurlijke wintersportvakanties met het hele gezin. Deze uitvoering in Anthracite is niet alleen modern, maar biedt met zijn 530 liter ook een royale hoeveelheid bagageruimte. Je neemt gemakkelijk 6-8 paar ski’s mee! Doordat hij aan beide kanten te openen is, wordt het in- en uitladen van de bagage wel erg gemakkelijk.

Het monteren van de Hapro Traxer op de dakdragers van de auto is ook nog eens zó gebeurd dankzij het gepatenteerde Premium-Fit snelbevestigingssysteem. Het bestaat uit één compleet geheel, waardoor je geen gedoe hebt met losse beugels en andere accessoires. Met een eenvoudige draai aan de knop bedien je de klemmen die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers. Welke bestemming je ook kiest, de Traxer is je onwrikbare en betrouwbare partner – recht boven je hoofd.

hapro.com/dakkoffers

alt text

De Mohawk SINTEC®/TRANS+® is de meest technische skibril van SINNER uitgerust met een gepolariseerde SINTEC®& meekleurende TRANS+® technologie in één lens! De TRANS+® technologie zorgt ervoor dat de lens binnen enkele seconden verandert van een categorie 1 naar een categorie 3 lens. De gepolariseerde SINTEC® technologie elimineert 99,9% van de hinderlijke schitteringen, verhoogt het contrast en het dieptezicht. De dubbele lens met anti-condens coating en het ventilatie systeem in de skibril zorgt ervoor dat de lens niet beslaat. Deze bijzondere lens combinatie zorgt voor een optimaal zicht in alle weersomstandigheden terwijl de zachte 3-laagse hypoallergene schuimlaag een goede pasvorm garandeert. Mede doordat de band van de bril verstelbaar is, voorzien is van een antislip print en een beweegbaar "outrigger" systeem heeft past deze perfect onder een helm.

De Mohawk heeft een adviesprijs van 129,99.

Bekijk een filmpje van de skibril op YouTube.

alt text

Hoe doe je mee?

Deel onderaan deze pagina jouw geluksmoment in de winter óf mail je foto naar ditiswinter@anwb.nl. Je maakt dan automatisch kans en ontvangt de Vakantie nieuwsbrief met de beste aanbiedingen en leukste vakantie ideeën. Op 12 maart 2017 sluit de fotowedstrijd en worden de winnaars spoedig bekendgemaakt. De algemene voorwaarden vind je hieronder.

Algemeen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANWB B.V., gevestigd te Den Haag aan de Wassenaarseweg 220, (hierna: “ANWB”) organiseert in de periode van 26 december 2016 tot 12 maart 2017 een kansspel. Door deelname aan het kansspel aanvaardt de deelnemer deze spelvoorwaarden. Deelname kan gedurende de actieperiode plaatsvinden.

ANWB behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden (de organisatie van) het kansspel stop te zetten of/en deze algemene spelvoorwaarden te wijzigen. Wijziging of aanpassing van de actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van de actie, zal door ANWB bekend gemaakt worden via anwb.nl/wintersport/winactie-jouw-geluksmoment-in-de-winter.  

Deze algemene spelvoorwaarden en eventuele andere informatie over het kansspel zijn te verkrijgen op anwb.nl/wintersport/winactie-jouw-geluksmoment-in-de-winter.

Deelnemers

Voor deelname geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Iedereen die een foto instuurt op anwb.nl/wintersport/winactie-jouw-geluksmoment-in-de-winter, of mailt naar het e-mailadres ditiswinter@anwb.nl wordt abonnee van de Vakantie nieuwsbrief en speelt dan automatisch mee. Een deelnemer kan slechts één keer een prijs winnen.

ANWB heeft het recht een deelnemer uit te sluiten van het kansspel indien de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude heeft gepleegd of heeft proberen te plegen. Door uitsluiting komt de deelnemer op geen enkele wijze meer in aanmerking voor de prijs en de deelnemer doet hierbij voor als dan uitdrukkelijk afstand van enig recht om uitreiking van de prijs te bevorderen.

Communicatiekosten

Aan het spel zijn geen communicatiekosten verbonden.

Prijzen

Er worden vier prijzen weggegeven. Namelijk een persoonlijke bootfit sessie én een paar Fischer Full Vacuum skischoenen ter waarde van € 449,-, de Atomic Smoke TI Arc ski ter waarde van € 399,-, de Hapro Traxer 8.6 Anthracite dakkoffer ter waarde van € 444,- en de MOHAWK SINTEC® / TRANS+® skibril ter waarde van € 129,-. De totale waarde van het prijzenpakket is € 1.421,-

De prijzen worden door ANWB ter beschikking gesteld conform de status waarin deze op dat moment verkeren. ANWB is niet aansprakelijk voor enige (zichtbare en/of verborgen) gebreken aan de prijzen en/of enige andere schade aan of als gevolg van de prijzen (inclusief schade veroorzaakt door verzending en/of andere wijze van transport). De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar. ANWB behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om in plaats van de beschreven prijzen andere, gelijkwaardige of gelijksoortige prijzen uit te reiken.

Toekenning prijzen

Er vinden vier trekkingen plaats onder alle deelnemers. De prijswinnaars worden op objectieve wijze door onpartijdige computerprogrammatuur geselecteerd.

De prijswinnaars zullen uiterlijk 17 maart 2017 via mail of Twitter op de hoogte worden gesteld. De prijswinnaars dienen zich op verzoek te identificeren om toekenning van de prijs mogelijk te maken. De uitslag wordt tevens op anwb.nl/wintersport/winactie-jouw-geluksmoment-in-de-winter bekend gemaakt.

Gegevens

De deelnemer verleent aan ANWB toestemming om zijn/haar naam als winnaar te vermelden in alle door ANWB beheerde media. De deelnemer erkent door deelname aan het kansspel op de hoogte te zijn gesteld van de inzameling van bepaalde gegevens en van het gebruik dat daarvan kan worden gemaakt zoals nader uiteengezet op de website anwb.nl onder “Privacy en cookies” en de deelnemer gaat daardoor akkoord met dit privacybeleid.

Aansprakelijkheid

Ondanks de grootst mogelijke zorg die ANWB aan het beheer van de website en de organisatie van het kansspel besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, of spelfouten of andere vergelijkbare fouten in door ANWB openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen ANWB niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor ANWB in het leven roepen.
ANWB is niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) het kansspel. ANWB is voorts niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de website. ANWB is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor kosten die de deelnemer in verband met deelname aan het kansspel maakt.
De deelnemer vrijwaart ANWB van aanspraken van derden in verband met een niet-nakoming van deze algemene spelvoorwaarden of in verband met het handelen of nalaten van de deelnemer.

Kansspelbelasting

Over de prijzen is geen kansspelbelasting verschuldigd.

Klachten

Eventuele klachten over deze algemene spelvoorwaarden en van hetgeen hieruit voortvloeit kunnen, op straffe van verval, binnen vier weken na het einde van het spel worden ingediend bij het Leden Service Center, Team Klacht (Klantenservice), telefoonnummer: 088 269 22 22. ANWB zal zich naar beste kunnen inspannen om de klachten zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk is af te handelen. Op dit spel is Nederlands recht van toepassing.