wegenwacht uitbreiden 2.jpg

Breid je pakket uit met korting

  • Makkelijk zelf pakket wijzigen
  • Kies voor extra diensten
  • Onbezorgd op reis binnen én buiten Nederland
Tot  15,- korting

Wegenwacht® Service wijzigen

Wil jij je pakket uitbreiden? Bekijk snel je persoonlijke aanbieding en ga onbezorgd op reis binnen én buiten Nederland. Je ontvangt tot 15,- korting bij uitbreiding van je pakket! De hoogte van de korting is afhankelijk van je huidige pakket. Vul daarom hieronder je lidnummer in om te zien hoeveel korting je geniet.

Vul je lidnummer in en bekijk jouw persoonlijke aanbieding.

Check je Wegenwachtpakket

Check nú je Wegenwachtpakket en krijg een persoonlijke aanbieding. Mis dit niet!

Liever telefonisch wijzigen?

Bel:  088-2692 222

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

pechhulp-caravan.jpg

Met de caravan op pad

Inbegrepen in de Nederland pakketten, maar ga je naar het buitenland, kies dan Aanhangwagen Service. Voor pechhulp voor je aanhangwagen in Europa, repatriëring van je caravan, vouw- of bagagewagen naar Nederland als de pech in het buitenland niet te verhelpen is. De Aanhangwagen Service kost 14,-.

pechhulp-camper.jpg

Met de camper op vakantie

Inbegrepen in de Nederland pakketten, maar ga je naar het buitenland, kies dan Kampeerwagen Service Buitenland. Voor pechhulp in Europa als je met de camper bent. Als de pech niet binnen 48 verholpen wordt, zorgen we ervoor dat je toch je vakantie kunt voortzetten. De Kampeerauto Service kost 22,-.

Partnerpas

ANWB Partnerpas

Alleen met deze extra pas krijgt je partner in jouw auto voortaan dezelfde pechhulp als jij. Bestel nu en ontvang de ANWB Partnerpas voor 5,- per kalenderjaar.

Bestel de ANWB Partnerpas

Lees verder over de ANWB Partnerpas

Jongerenpas

ANWB Jongerenpas

Alleen met deze extra pas krijgen je kinderen t/m 25 jaar voortaan dezelfde pechhulp als jij, als zij in jouw auto rijden. De ANWB Jongerenpas is gratis.

Bestel de gratis ANWB Jongerenpas

Lees verder over de ANWB Jongerenpas

Handige informatie

gegevens-wijzigen.jpg

Persoonlijke gegevens wijzigen

Ben je onlangs verhuisd of ga je verhuizen? Heb je een ander bankrekeningnummer of e-mailadres? Geef online je wijzigingen via Mijn ANWB door.

Gegevens wijzigen
wegenwacht-opzeggen.jpg

Lidmaatschap opzeggen

Na afloop van de eerste of een verlengde contractperiode kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Op Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen.

voorwaarden-wegenwacht.jpg

Voorwaarden Wegenwacht Service

Waar en wanneer kan je - formeel gesproken - een beroep op ons doen? Welke voorwaarden gelden er precies? En hoe zit het met de kosten?

Voorwaarden Wegenwacht Service