Spectaculair nieuw wandelevenement: Scheveningen Light Walk

- Zaterdag 10 december is de eerste editie van het unieke wandelevenement Scheveningen Light Walk. Je wandelt ’s avonds over het strand, door de duinen en het bos, langs de havens en dwars door Madurodam en Sea Life om vervolgens te finishen op de Pier. Onderweg zie je spectaculaire licht-, geluid- en vuuracts, waardoor je je in een sprookjeswereld waant.

alt text

Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. In combinatie met de meest moderne lichttechnieken. Dit belooft een geweldige belevenis te worden.

Inschrijven Scheveningen Light Walk

Er zijn twee afstanden: 12,5 en 18,5 km. De inschrijving is geopend en sluit op 14 november. Er kunnen 3.000 wandelaars meedoen. Als dit aantal bereikt is, sluit de inschrijving eerder. De 12,5 km is al volgeboekt. De prijs voor deelname aan de 18,5 km is € 27,50. Behalve deelname krijg je ook een rugzakje, cap met ledlampjes, een herinnering, entree en consumptiemunt voor de Light Walk After Party, korting op arrangementen en verzorging onderweg.

alt text

Donatie aan de KNRM

Bij inschrijving kun je vrijwillig een donatie doen aan de KNRM (Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij). De KNRM is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water. Dag en nacht en onder alle omstandigheden. Je kunt hun werk steunen door eenmalig € 1,25 of meer te doneren. Dat is het uurloon van de bemanning. De KNRM zal tijdens de Scheveningen Light Walk ook een verrassende licht-act verzorgen.

Schrijf je in

Misschien ook interessant

Daarom is wandelen gezond
Voorkom blaren
Wandelvoorbereiding
Meer wandelevenementen

Speciaal voor jou geselecteerd