advertentie

Uitgever BCM neemt Toeractief en Buitenleven over

Uitgever BCM neemt per 1 mei 2014 de ANWB-magazines Toeractief en Buitenleven over. ANWB Media is sinds eind vorig jaar actief om de beide magazines elders onder te brengen. In BCM, uitgever van special interestbladen, heeft de ANWB  de juiste partij gevonden. Er was veel belangstelling voor de titels.

 

BCM uitgever Eric Bruger: “We zijn er trots op dat we Buitenleven en Toeractief mogen toevoegen aan onze mediaportefeuille. Deze prachtige titels zullen hier een mooie toekomst tegemoet gaan."

Toeractief is het wandel- en fietsmagazine van de ANWB. Met informatie over natuur en cultuur, én unieke wandel- en fietsroutes in Nederland. Buitenleven is een glossy boordevol inspiratie voor de dingen in en om het huis, aangevuld met leuke tips voor een dagje uit. Prachtige fotoreportages, inspirerende artikelen over wonen, koken, tuinieren, natuur, cultuur en de mooiste plekjes in Nederland.

 

advertentie

Speciaal voor jou geselecteerd

De nachtfietser

De Nachtfietser

Deze maand fietst hij in de nachtelijke uurtjes heel Nederland rond en overal waar hij komt zet hij het licht aan!

Meer info
ANWB Experts

ANWB Expert

Wil je weten of je buitenlandse boetes moet betalen en hoe het zit met gesjoemel met dieselauto’s? Lees het antwoord of stel een vraag.

Naar experts
Fietsendrager Flex

Fietsendrager Flex

Kantelbare fietsendrager voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen.

Van € 369, Voor  299,-

Bestel
ANWB Rijopleiding Najaars Deal

ANWB Rijopleiding Najaars Deal

Gratis proefles & rijexamen t.w.v. € 284! Bij aanschaf van een rijlespakket.

Meld je aan

Snel naar