Caravanverzekering

Dekking Caravanverzekering

caravanverzekering_ANWB.jpg

Caravanverzekering

  • Nú met gratis rechtsbijstand
  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Gunstig tarief 2e hands caravans
Bereken uw premie
Leden  5% korting

De ANWB biedt u een betrouwbare Caravanverzekering met een complete dekking en vele voordelen voor uw caravan. Of u nu een toercaravan, vouwwagen, een stacaravan of een aanhangwagen hebt, de ANWB biedt u verschillende dekkingsmogelijkheden.

3 jaar aanschafwaardedekking

Koopt u een tweedehands caravan dan verzekert u deze voordelig en goed bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste drie jaar na aankoop van uw caravan het aankoopbedrag terug bij verlies. Een geruststellende gedachte.

5 jaar nieuwwaarde dekking

Heeft u onlangs een nieuwe caravan gekocht? Met deze dekking krijgt u tot en met het vijfde jaar de nieuwwaarde van uw caravan uitgekeerd.

Eigen risico

Wordt de schade aan uw caravan gerepareerd door een van onze schadeherstellers dan heeft u geen eigen risico. Zelfs de rekening hoeft u niet voor te schieten, die betalen wij rechtstreeks aan de schadehersteller. Zo komt u bij die toch al vervelende schade niet voor onverwachte financiële tegenvallers te staan.
Voor hagel- en stormschade geldt een extra eigen risico van €75,00.

Aanvullende dekkingen

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan uit onze aanvullende Caravanverzekering dekkingen zoals hagel- en stormschade of inventarisdekking.

Premie Caravanverzekering berekenen

Naast de uitgebreide dekkingsmogelijkheden biedt de ANWB caravanverzekering ook een aantrekkelijke premie. Bereken snel en vrijblijvend uw premie voor de caravanverzekering.

Vragen?

Service

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.