Caravanverzekering

Dekking Caravanverzekering

caravanverzekering_ANWB.jpg

Caravanverzekering

  • Nú met gratis rechtsbijstand
  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Gratis vervangend verblijf
  • Gunstig tarief 2e hands caravans
Bereken uw premie
Leden  5% korting

De ANWB biedt u een betrouwbare Caravanverzekering met een complete dekking en vele voordelen voor uw caravan. Of u nu een toercaravan, vouwwagen, een stacaravan of een aanhangwagen hebt, de ANWB biedt u verschillende dekkingsmogelijkheden.

3 jaar aanschafwaardedekking

Koopt u een tweedehands caravan dan verzekert u deze voordelig en goed bij de ANWB. Met drie jaar aanschafwaardedekking krijgt u de eerste drie jaar na aankoop van uw caravan het aankoopbedrag terug bij verlies. Een geruststellende gedachte.

5 jaar nieuwwaarde dekking

Heeft u onlangs een nieuwe caravan gekocht? Met deze dekking krijgt u tot en met het vijfde jaar de nieuwwaarde van uw caravan uitgekeerd.

Eigen risico

Wordt de schade aan uw caravan gerepareerd door een van onze schadeherstellers dan heeft u geen eigen risico. Zelfs de rekening hoeft u niet voor te schieten, die betalen wij rechtstreeks aan de schadehersteller. Zo komt u bij die toch al vervelende schade niet voor onverwachte financiële tegenvallers te staan.
Voor hagel- en stormschade geldt een extra eigen risico van €75,00.

Aanvullende dekkingen

Wilt u nog meer zekerheid? Kies dan uit onze aanvullende Caravanverzekering dekkingen zoals hagel- en stormschade of inventarisdekking.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.