Uw oude autoverzekering opzeggen?

Uw oude autoverzekering opzeggen?

Wilt u met uw autoverzekering overstappen naar de ANWB? Wij helpen u met het opzeggen van uw oude autoverzekering.

Zoek uw verzekeraar

Vragen?

Service

Autoverzekering opzeggen

Als u een ANWB Autoverzekering wilt afsluiten of dat net gedaan heeft moet u misschien nog uw oude autoverzekering opzeggen. Wij helpen u met het opzeggen van uw oude autoverzekering.

ANWB maakt het makkelijk om uw oude autoverzekering op te zeggen

Onze opzegservice

ANWB werkt samen met Opzeggen.nl waardoor we u gratis opzegbrieven voor meer dan 470 organisaties kunnen aanbieden. Zoek eenvoudig op basis van de naam van het bedrijf waar u de verzekering wilt opzeggen. 

Uw persoonlijke opzegbrief

Bedrijf gevonden waar u uw autoverzekering wilt opzeggen? Pas dan de standaard opzegbrief eenvoudig aan met uw persoonlijke gegevens.

U kunt kiezen om uw opzegbrief gratis uit te printen en zelf te versturen of om de gratis online verzendservice te gebruiken. Met de verzendservice wordt de brief voor u verstuurd.

 Nu een verzekering opzeggen

Privacy

ANWB en opzeggen.nl vinden uw privacy erg belangrijk. Daarom hoeft u zich niet te registeren en worden er geen gegevens van u opgeslagen.

Dus u blijft anoniem en zowel ANWB als opzeggen.nl weten niet welke autoverzekering u opzegt en bij wie.

Snelkeuze voor het opzeggen van uw autoverzekering

haal en brengservice.jpg

Autoverzekering opzeggen

Autoverzekering opzeggen? Dit zijn veel opgezegde autoverzekeringen:

Univé autoverzekering opzeggen
HEMA autoverzekering opzeggen
Centraal Beheer opzeggen
Inshared autoverzekering opzeggen

Alarmcentrale-autoverzekering.jpg

ANWB verzekering opzeggen

Neem contact met ons op via 088 269 28 37 om uw ANWB verzekering op te zeggen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot en met 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

veilige rijders introblok.jpg

Voorkom onverzekerd autorijden

Uw huidige autoverzekering opzeggen? Vraag eerst de ANWB Autoverzekering aan en zeg daarna uw huidige autoverzekering op. Als u de bevestiging van onze autoverzekering binnen heeft kunt u direct uw oude autoverzekering opzeggen. 

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.